Sułtan napisał:
joanna, ja nie mam pojęcia po co się tu w ogóle wypowiadasz.
Wypowiadam sie wtedy kiedy moge komus pomoc i wtedy kiedy te same osoby NOTORYCZNIE smeca, jecza, obrazaja. Pisza tu TYLKO wtedy kiedy nie maja co robic.
Sułtan napisał:
Nie, więc proszę zamknij w końcu tą mordę, bo ani razu Cię nie widziałem a jesteś najbardziej upierdliwą i wkurzającą osobą z jaką mam styczność.
Po I nie probuj obrazac mnie zdaniami typu " zamknij morde" , albo "masz rozdwojenie jazni". Podejrzewam ze "typowa grazyna" to tez obrazliwe ale nie mam pojecia co znaczy.
Nie jestes w stanie mnie obrazic ani sprowokowac.
Moze widzisz mnie co drugi dzien. Tego nie wiesz. Moze mam pseudonim jak ty tutaj.
Sułtan napisał:
Poczytaj sobie jeszcze ze 100 razy co napisałem wcześniej to może zrozumiesz co miałem na myśli.
Masz wglad do wszystkich swoich wypowiedzi. Moze poczytaj co pisales. Jestes konsekwentny? Po co w ogole jestes na tym forum? Zadales sobie sam to pytanie?( Zreszta nie tylko ty) Wydaja sie madrymi ludzmi, a niestety za chwile przychodzi smutek. Jak czytasz komentarze jeden po drugim.
Sułtan napisał:
Pilnuj swojego nosa jeśli nie masz nic do dodania co ma jakąkolwiek wartość.
Jaka wartosc maja dodane przez ciebie wciaz i wciaz i wciaaaz komentarze jak to wszystko jest do dupy. Znajdz sobie zajecie jeden z drugim i pilnujcie swoich nosow. Tam plotkujcie. Nie publicznie. Skad w ogole ta potrzeba wypowiadania sie publicznie na wszystkie tematy?? Nie mozesz tego przedyskutowac z kumplem na rybach, albo z kolezanka u kosmetyczki?