Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pierwsze tąpnięcie korony norweskiej w 2024 roku. Straciła ponad 20 øre - Norwegia

Czytali temat:
Karol Pitek (597 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Pierwsze tąpnięcie korony norweskiej w 2024 roku. Straciła ponad 20 øre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Viking V
(Viking V)
Wiking
Norwegia ma wspaniałych ekonomistów i ekspertów, wszystko co przewidywali stało się, tylko na odwrót, więc jak już widzę komentarz jakiegoś głównego ekonomisty że jest spokojny o kurs to wiem że niedługo będą spadki, dzisiaj czytam w artykule o obniżkach stóp procentowych, a ja uważam że Korona dalej jest w trendzie spadkowym i euro jak i dolar dalej będą dominować Koronę więc raczej zadałbym sobie pytanie, kiedy kolejna podwyżka i tak zapewne będzie, nie trzeba być ekonomistom, wystarczyło się zachować jak bank Danii który uchronił wartość swojego pieniądza, wystarczyło podnosić stopy równomiernie z USA i Euro, wtedy nie byłoby takiego płaczu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:43  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Andrzej 1979
(Andrzej 1979)
Wiking
a wczoraj czytałem artykuł z pierwszych stron, że korona wystrzeliła w górę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:19  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok