Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
xxx yyy Zbigniew Karpinski mart enty N O ON Tamten widzio (5274 niezalogowanych)
1 Post

(Ryhard)
Wiking
Donald Tusk - Für Deutschland

Portal X

Żelazna Logika
@zelazna_logika
·
5 min
Ironia losu. Po Brukseli na motorze jezdzi morderca i strzela do ludzi. I policja nie potrafi sobie z nim poradzic.

Polacy w wyborach dali wladze partii, ktora poprze reforme traktatu unijnego, oddajac wladze w calosci Brukseli.
I zezwoli na niekontrolowany napływ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Emilia Skalska
(Swiadoma)
Wiking
"Nowy rząd mógłby uwolnić dostęp do dziesiątek miliardów euro z funduszy UE, które zostały wstrzymane z powodu kontrowersyjnych reform prawnych obecnego gabinetu"

Hahaha. Ze co ?! Sami komuniści, z Unią Europejska nie chcą mieć nic wspólnego bronią swoich wartości narodowych i ogólnie swojego a tu takie odnośniki do naszego kraju ?
Cos jest Nie halo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Emilia Skalska
(Swiadoma)
Wiking
Ani mi tykać Ryszarda Dziuby! Dzięki Bogu jest tu ktoś myślący wogole !
Stara się obudzić wasze ciemne umysły chodź równie dobrze mógłby mieć to gdzieś, bo tu widzę jak kamień w wode ..a może prawda boli ?
Ryszard jesteś wielki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryhard)
Wiking
Istnieją dwa sposoby, by dać się ogłupić. Pierwszy to wiara w coś, co jest nieprawdą a drugi to odrzucić to, co prawda jest.(Soren Kirekegaard)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryhard)
Wiking
Donald Tusk - Für Deutschland

Portal X

Bapstylek
@bapstylek
Chorzów:
Koalicja Obywatelska 40,75%
Prawo i Sprawiedliwość 27,26%
Ludzie cierpiący za Tuska nędzę i głód, zbierający puszki i złom, aby mieć na bułkę, poszli i zagłosowali za swoimi oprawcami. To jakaś forma syndromu sztokholmskiego.
#Jprdl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:12  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jossi
(Jossi)
Wiking
Czy ktoś powie Ryszardowi Dziubie, że PiS przegrał? Bo ja nie mam serca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Ryhard)
Wiking
Jossi - Czy ktoś powie Ryszardowi Dziubie, że PiS przegrał? Bo ja nie mam serca.

PiS - 35,45 proc., KO - 30,64 proc. - takie są wyniki wyborów po przeliczeniu głosów z 99,86 proc. obwodów - podała PKW.

Niemcy to jednak nie umią w matematykę. XD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
sebeqn
(sebeqn)
Wiking
Według sondaży na PiS głosowali ludzie po podstawówce i zawodówce…jak widać socjalne perspektywy im sie zawaliły…uczyć sie i do roboty a nie tylko pandaj pandaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
1 Post
Tomasz Domalewski
(TomaszDomalewski)
Wiking
Zjebany łeb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj