Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Tymczasowo łagodzą przepisy dla zawodowych kierowców - Norwegia

Czytali temat:
Joanna Kuchnicka Zbigniew Karpinski mart enty ...aurus Colins (1085 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tymczasowo łagodzą przepisy dla zawodowych kierowców
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
1488 napisał:
Przy okazji. Nie ma takiego zawodu: kierowca!

Przy okazji jak już tu jestem.
Jest taki zawód jak: kierowca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1580 Postów
mart enty
(bodys)
Maniak
1488 napisał:
[quote]Przy okazji. Nie ma takiego zawodu: kierowca![/quote
A ja kończyłem szkołę zawodową w 1994r i mam świadectwo zawodowe o tytule Mechanik Kierowca Pojazdów Samochodowych.
W dupieś był, gównoś widzioł pajacu.]

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kierowca 1)
Wiking
Jest taki zawód jak kierowca pojazdów mechanicznych mechanik taki kiedyś zawód był i wiązało się to z przedmiotem taki jak przepisy ruchu drogowego który trwał przez cały 1 rok szkolny więc taki kierowca był naprawdę dobrze przygotowanym człowiekiem do wykonywanie takiego zawodu nawet na obecną chwilę jeśli ktoś porozmawia z takim człowiekiem to na pewno zobaczy różnicę między takim kierowcą a człowiekiem który zdobył prawo jazdy z funduszu pracy i nie jest tu moim zamiarem komuś przypinac coś złego piszę to bo widzę co się dzieje w tym ciężkim zawodzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok