Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Bankructwa w budowlance: władze nie rozumieją powagi sytuacji - Norwegia

Czytali temat:
Jerzy Świerzykał Zbigniew Karpinski N O G123 G-321 Miroman Skandynaw2903@o2.pl Riggman Rodzer_Dat Datsun (874 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Bankructwa w budowlance: władze nie rozumieją powagi sytuacji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Likwidacja bemanningów od lipca napewno pomoże .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:17  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Słaba korona i ograniczona ilość godzin pracy nie pomoże w utrzymaniu fachowców z zagranicy, czas wracać do domu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:50  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxStordxx)
Wiking
a co to pol-norek juz pisac zapomnial?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ZST
(ZST)
Wiking
Witam
Ja doszedłem do wniosku , że chcą nas na północ wysłać . Tam wiele osób nie chcę jechać , nie ma komu budować itp . No i mniej wykwalifikowani wypadną z rynku ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Polo Norek
(PoloNorek)
Wiking
xxStordxx
Jestem.
Na północy roboty nie braknie, już poczuli krew i walczą żeby przyjechać.
Nieznajomość prawa szkodzi.
Bemanningi nie będa likwidowane, dalej działaja i będą. Nowe prawo zakazuje w obszarze Oslo-Viken-Vestfold zatrudniania przez bemanningi pracowników budowlanych, ale np. na prefabrykat, montaż na hali już nie, usługi poza budowlane mają się dobrze
Bemanningi pootwierali Rekrutteringi i dalej rzeźbią Polaków przez patologię polskie konsultantki, które wydymają rodaków byleby przypodobać się szefostwu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:22  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok