Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy w Norwegii mają się dobrze: wciąż jesteśmy największą mniejszością - Norwegia

Czytali temat:
M N Ewa Żółtowska w m boj fra oszlo ja ja sweet man Łukasz Ch Pl patrPl Patryk9505 Małgorzata Kołosowska Marzena Paczkowska (991 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
toms141
(toms141)
Wiking
A Polsce taki wzrost ekonomiczny,placowy i spadek bezrobocia..co my tu robimy jeszcze buhahahahah
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-94  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr Róż
(Sylpiot30)
Wiking
Hm. .Życzę wszystkim powodzenia, a szczególnie Tym którzy mają dzieci. ....uważajcie! Proszę z całego serca ❤! My dzięki Bogu wracamy ...dzieci są bezpieczne. ..a to jest ważniejsze od koron. .nie dajcie się zaslepic! !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:92  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Łukasz18
(Łukasz18)
Wiking
Bardzo dziekuje.Ja na szczescie jeszcze zostaje.I na szczescie czuje tu ogromne bezpieczenstwo mentalne oraz zaplecze finansowe.Zycze wszyatkiego najlepszego i mam nadzieje,ze uda wam sie poukladac jakos w Polsce tak ,zeby nie musiec jeszcze raz tu przyjezdzac i zaczynac wszyatkiego od nowa.Serdecznie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:8  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Katarzyna Kica
(KasiaK80)
Wiking
toms141 napisał:
A Polsce taki wzrost ekonomiczny,placowy i spadek bezrobocia..co my tu robimy jeszcze buhahahahah

No właśnie, co ty tu jeszcze robisz.! Ciebie po tych wcześniejszych wypowiedziach o Norwegach już dawno powinni z tego kraju wywalić, najlepiej na bezludną wyspę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:15  
Odpowiedz   Cytuj
3258 Postów
boj fra oszlo
(bojfraoszlo)
Maniak
toms141 napisał:

tyle dano ci minusow
to jeżeli jeszcze masz honor
szczurze
to wiesz co musisz zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:16  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok