Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ranking wolności prasy: Norwegia na podium, Polska spadła o 29 miejsc - Norwegia

Czytali temat:
Radi Radi Cortez1 N Josephvol.2 smith ALEXANDER HAZARD (339 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Ranking wolności prasy: Norwegia na podium, Polska spadła o 29 miejsc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
ALEXANDERO napisał:
W Polsce nie ma wolnych mediów(!) NIE MA POLSKICH MEDIÓW(!) wszystko jest w rękach żydo-komuny, faszystów i innego ścierwa.
------
Dobra lump, tera wytrzyj ten otwor zez ktoregos jak zawsze wydalil swa zawartosc. Potem umyj lapska, zebys ludzi nie ochwacil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów

(cysiek4)
Stały Bywalec
i po co te przeklamanie ,raport jest za rok 2015 i widomo kto wtedy byl u wladzy

www.superstacja.tv/wiadomosc/2016-04-25/...eke-bylego-premiera/

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...-na-ataki-faktu.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
ALEXANDERO napisał:
HeartB napisał:
ALEXANDERO napisał:
W Polsce nie ma wolnych mediów(!) NIE MA POLSKICH MEDIÓW(!) wszystko jest w rękach żydo-komuny, faszystów i innego ścierwa.
------
Dobra lump, tera wytrzyj ten otwor zez ktoregos jak zawsze wydalil swa zawartosc. Potem umyj lapska, zebys ludzi nie ochwacil.

No więc HeHeHe.........B, czyli DupoB, chcę cię powiadomić, że jesteś poszukiwany listem gończym przez mojego dziadka u którego byłeś parobkiem (pachołkiem)(!) Przypomnę że używał ciebie jako podnóżka przy wsiadaniu na konia-byłeś taki elastyczny. Dziadzio obiecuje tobie-zboczeńcu zezowaty- podwyżkę, czyli konkretnie jedną kromę chleba ze smalcem dziennie i raz w miesiącu kozę. Myślę CEBULAKU PSZENNO-BURACZANY że to dla ciebie będzie czymś wspaniałym, największym twoim życiowym osiągnięciem(!)

Moze pora zalozyc dlugie spodnie, Alexandero og HeartB, i poudawac chociazby, ze sie doroslo do klepania w tastature?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
HotLips napisał:
ALEXANDERO napisał:
HeartB napisał:
ALEXANDERO napisał:
------

No więc HeHeHe.........B, czyli DupoB, chcę cię powiadomić, że jesteś poszukiwany listem gończym przez mojego dziadka u którego byłeś parobkiem (pachołkiem)(!) Przypomnę że używał ciebie jako podnóżka przy wsiadaniu na konia-byłeś taki elastyczny. Dziadzio obiecuje tobie-zboczeńcu zezowaty- podwyżkę, czyli konkretnie jedną kromę chleba ze smalcem dziennie i raz w miesiącu kozę. Myślę CEBULAKU PSZENNO-BURACZANY że to dla ciebie będzie czymś wspaniałym, największym twoim życiowym osiągnięciem(!)

Moze pora zalozyc dlugie spodnie, Alexandero og HeartB, i poudawac chociazby, ze sie doroslo do klepania w tastature?

--------
Wypisywania glupot Pani Hansen nie nobilituje ich forma, - lepsza niz tamtego wiejskiego rynsztokowca. Dla mnie sa tej samej bezwartosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
Wolnosc prasy w Norwegii. Proponuje nastepujace tematy:
- Barnevernet - wspolczesny Lebensborn?
- multikulti jako rodzaj narodowego samobojstwa Skandynawow
- eunuchostwo wspolczesnych Vikingow
- uroda kobiet norweskich jako determinanta braku dzietnosci
- cierpienia mlodego Brevika
Itd..... Itd....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ciekawi mnie jak wygląda sytuacja Bangladeszu
powód
przed II Wojną Światową ówczesna Liga Narodów, czyli współczesny ONZ
plasował Polskę i Bangladesz na jednakowym poziomie rozwoju kulturalno naukowo gospodarczego
jaką sytuację mamy po 80 latach, czy dalej oba kraje idą łeb w łeb
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
No,no wesolo nie jest,a bedzie jeszcze gorzej.
Ale nie martwcie sie Krol Europy Donald I przysle swojego kapciowego do Polski
i szybko wrocimy na zaszczytne miejsce w rankingu.Na to samo, na ktorym bylismy
dzieki jego ciezkiej pracy noca przy smietniku z Grzekiem Hajdarowiczem,albo w restauracji z Kulczykiem.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
187 Postów

(cysiek4)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
ciekawi mnie jak wygląda sytuacja Bangladeszu
powód
przed II Wojną Światową ówczesna Liga Narodów, czyli współczesny ONZ
plasował Polskę i Bangladesz na jednakowym poziomie rozwoju kulturalno naukowo gospodarczego
jaką sytuację mamy po 80 latach, czy dalej oba kraje idą łeb w łeb

Według prof. Jana Pruszyńskiego szacunkowa wartość rynkowa dzieł sztuki zrabowanych przez Niemców i Rosjan w Polsce w latach 1939–1945 wynosi 30 mld dolarów

Tysiące sztuk bydła, maszyny z urządzeniami przemysłowymi, setki składów kolejowych pędzących w głąb ZSRR. Taki obrazek był widokiem codziennym w 1945 r – 1950 r. Przeczytajcie jak nas ograbiono.
dziennikarstwoobywatelskie.salon24.pl/69...row-poznaj-te-prawde

Szabrowanie fabryk, hurtowni czy magazynów było na porządku dziennym, dlatego Gomułka kłócił się i argumentował, że nie można w ten sposób postępować z sojusznikami. Pisał skargi do dowódców wojskowych i groził, że jeśli proceder będzie kontynuowany, polscy żołnierze będą sprawdzać zawartość rosyjskich ciężarówek. Ba, nie wykluczał nawet użycia broni
historia.wp.pl/title,Prof-Anita-Prazmows...30970,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok