HotLips napisał:
ALEXANDERO napisał:
HeartB napisał:
ALEXANDERO napisał:
W Polsce nie ma wolnych mediów(!) NIE MA POLSKICH MEDIÓW(!) wszystko jest w rękach żydo-komuny, faszystów i innego ścierwa.
------
Dobra lump, tera wytrzyj ten otwor zez ktoregos jak zawsze wydalil swa zawartosc. Potem umyj lapska, zebys ludzi nie ochwacil.
No więc HeHeHe.........B, czyli DupoB, chcę cię powiadomić, że jesteś poszukiwany listem gończym przez mojego dziadka u którego byłeś parobkiem (pachołkiem)(!) Przypomnę że używał ciebie jako podnóżka przy wsiadaniu na konia-byłeś taki elastyczny. Dziadzio obiecuje tobie-zboczeńcu zezowaty- podwyżkę, czyli konkretnie jedną kromę chleba ze smalcem dziennie i raz w miesiącu kozę. Myślę CEBULAKU PSZENNO-BURACZANY że to dla ciebie będzie czymś wspaniałym, największym twoim życiowym osiągnięciem(!)
Moze pora zalozyc dlugie spodnie, Alexandero og HeartB, i poudawac chociazby, ze sie doroslo do klepania w tastature?
--------
Wypisywania glupot Pani Hansen nie nobilituje ich forma, - lepsza niz tamtego wiejskiego rynsztokowca. Dla mnie sa tej samej bezwartosci.