Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
Maria89 napisał:
Chłopak przynajmniej ma pasje i coś robi a wy tylko krytykować potraficie

Maria, a czy mozna krytyke traktowac jako pasje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
powiem tylko tyle. Przez ostatnie lata już się przyzwyczaiłem do tego ze wiekszość ludzi tu boli jak człowiek próbuje coś robić. Widzę ze mamy samych specjalistów od muzyki hiphopowej każdy zna się najlepiej a nikt niczego sam nie pokazał. Jeśli już komentujesz to podpisz się jak człowiek imieniem i nazwiskiem. Jak się komuś nie podoba to niech porostu nie słucha.
Tylko tyle co miałem do powiedzenia. Pozdrawiam
Krzysztof Frymarkiewicz FRYTT EMGR
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
sorki ale lepsza nawijke to ja mam na kacu po przebudzeniu z rana.poza tym jak typ mysli ,ze wrzuci troche bluzgow i jakas ekipe mma jako tlo to bedzie hicior.zero przekazu,podklad slabizna i ogolnie kawalek o niczym.moze maja przy tym erekcje dzieci neostrady i gimbaza.poziom ,a wlasciwie antypoziom rowny FIRMIE i POPKOWI.zrob to dla hh i juz nie nagrywaj albo przestaw sie na disco polo to moze jakies sianko zarobisz chociaz.a jak chcecie posluchac czegos na poziomie to :OSTR,FOKUS,SARIUS.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
nie lubie hip hopu i mi lata ten mahajacy rekami raper,na mnie nie zarobi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok