Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

WizzAir podnosi ceny bagażu - Norwegia

1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu WizzAir podnosi ceny bagażu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Łukasz .
(Luka77)
Wiking
15 euro to 63 PLN, a na screenie mamy 145 PLN, więc przestańcie wypisywać bzdury. Podajcie po prostu informację o zróżnicowaniu cen w zależności od jego wagi, a każdy pasażer znajdzie właściwą cenę w trakcie kupowania biletu. To dziś Wasze drugie podejście do tematu i dalej Was przerasta.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MACIC)
Wiking
CHłopie czytaj ze zrozumieniem podaja tylko przykład na podstawie lotu z WARSZAWY do BRUKSELI a ty zagłebiasz sie jak dziecko w piaskownicy wyluzuj kazda nowa informacja na tym portalu jest godna przeczytania a ja ci to nie odpowiada poprostu nie wchodz. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ile to jeszcze brudnej wody w Wiśle ma przepłynąć, aby polactwo zrozumiało, że w bagażu to się wozi majtki, skarpety, szczoteczkę do zębów i gazetę
około 10 lat musiało minąć, aby się cebulom odechciało folksfakenami we czterech naraz przez 30 godzin do Polszy kursować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Krzysztof Z
(Krzysztofzio)
Wiking
Latam Wizzairem tylko jak muszę , nie lubię tego przewożnika. Ostatnio kupiłem bilet za ponad 850 złotych, okazało się że w tym dniu nie mogę lecieć . Chciałem zwrócić bilet. Najpierw trzeba zadzwonić na numer 4,70 za minutę . Po 3 może 4 minutach rozmowy dowiedziałem się , że mogą mi zwrócić 470 zł , czyli za cofnięcie rezerwacji 380 zł plus koszt rozmowy na 0700.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
ile to jeszcze brudnej wody w Wiśle ma przepłynąć, aby polactwo zrozumiało, że w bagażu to się wozi majtki, skarpety, szczoteczkę do zębów i gazetę
około 10 lat musiało minąć, aby się cebulom odechciało folksfakenami we czterech naraz przez 30 godzin do Polszy kursować

Ile to wody w Wiśle upłynęło jak żeś do dziadka na wakacje wołgą jechał pod Nowosybirsk?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:

Jasta ale takie rzeczy zabierasz? Dalej masz wołgę że jedziesz kilka dni? Majtki? Co Ty chłopie moczu nie trzymasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
gorzej a raczej grubiej bo gwint zerwany
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Virgilio)
Wiking
Polak-patriota przestrzega hasła "Lataj LOT-em". I po kłopocie. No chyba, że chce koniecznie miec drugi Budapeszt - wtedy tylko WIZZ AIR i bez malontenctwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Czopy z redakcji zamiast kopiować jedynie artykuły, to może by tak sprawdzić ceny do Norwegii i podać jakie są różnice w cenach?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok