Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(876 niezalogowanych)
8 Postów

(LenaGutkowska)
Wiking
W pewnych sytuacjach takie metody są zupełnie nieskuteczne, np gruboskórność i zupełny brak taktu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
LenaGutkowska napisał:
W pewnych sytuacjach takie metody są zupełnie nieskuteczne, np gruboskórność i zupełny brak taktu.i co zatem pala,prad,czy strzelac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
agnieszka wojcik
(losos58)
Wiking
Raka najlepiej "zalatwic" dieta dr Ewy Dabrowskiej warzywno-owocowa, chemia zalatwia najczesciej nas zadko raka. Rak nie jest choroba to my jestesmy chorzy dlatego powstaje rak. Zanieczyszczeni toksynami tak bardzo, ze az te komorki mutuja. Dieta Gersona, dieta dr Budwig. Poczytajce...... Smieszy mnie tekst, ze kobieta umarla bo leczyl ja szaman. A jak nazwac tych szamanow w bialych fartuchach, kto im dal upowaznienie akurat do takiego leczenia (?) Ile ludzi, dzieci umiera i jest ok nikt sie temu nie dziwi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
losos58 napisał:
Raka najlepiej "zalatwic" dieta dr Ewy Dabrowskiej warzywno-owocowa, chemia zalatwia najczesciej nas zadko raka. Rak nie jest choroba to my jestesmy chorzy dlatego powstaje rak. Zanieczyszczeni toksynami tak bardzo, ze az te komorki mutuja. Dieta Gersona, dieta dr Budwig. Poczytajce...... Smieszy mnie tekst, ze kobieta umarla bo leczyl ja szaman. A jak nazwac tych szamanow w bialych fartuchach, kto im dal upowaznienie akurat do takiego leczenia (?) Ile ludzi, dzieci umiera i jest ok nikt sie temu nie dziwi.

Dobra, powiedz mi jakie są to toksyny? Jan Taratajcio na to pytanie mi nie odpowiedział?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok