Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
joanna pachnik Ania Novaq (1527 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Ministerstwo zaoszczędziło 4 mln a wyda dwa razy tyle na odszkodowanie dla rodziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
PACIFIC napisał:
Ha właśnie dziś chciałem przenieść się z jednej przychodni do drugiej z powodu przeprowadzki. Nie było takiej opcji bo wszyscy lekarze pierwszego kontaktu maja komplet pacjentów. Więc musiałem udać się do starej przychodni. I tu następna paranoja. Na zdjęcie RTG będę musiał czekać 2 tyg później konsultacja z i dopiero później skierowanie do specjalisty. W Polsce takie rzeczy załatwia się od reki.
Widzę że również i w Norwegii służba zdrowia jest chora. A podobno to kraj dobrobytu.

Z tymi zdjęciami RTG to chyba norma.
Ja czekałam 3 tygodnie na prześwietlenie a na wizytę u ortopedy 4 miesiące.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
no no
(massa)
Wiking
ten gość wygląda jak gówno w lesie ,więc co on może wiedzieć na tema szpitali !!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
massa napisał:
ten gość wygląda jak gówno w lesie ,więc co on może wiedzieć na tema szpitali !!!!!!!!!

Po wyglądzie oceniając to Einseien'a nalezało by zamknąć w pokoju bez klamek, a Kopernika wysłać do kuchni żeby pierogi lepił i kluchy gniótł...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok