Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Warunki przewozu bagaży w różnych liniach lotniczych - Norwegia

Czytali temat:
(1597 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Warunki przewozu bagaży w różnych liniach lotniczych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Ewuwu Ewuwu
(ewuwu)
Wiking
Jezeli chodzi o wizzair to cennik za bagaz, ktory podaliscie niestety nie jest taki Lecac na swieta BN do PL (kupujac bilet i gagaz przez internet) za 1 szt bagazu placilam 445 kr !!!! a wg tabelki, ktora podaliscie nie jest to ani szczyt sezonu ani tez bagaz nie byl kupiony na lotnisku. Dodam,ze bilety byly kupione na 2 m-ce przed wylotem (tylko bagaz byl dokupiony na jakies 2 tyg przed wylotem). Kolezanka dzie pozniej kupowala bagaze i placila juz 40 kr wiecej za kazdy bagaz ... Widac,ze i ceny biletow i ceny bagazy sa ruchomie i nie ma na to wplywu ani sezon ani nic innego. Naciagaja ludzi ..... I wcale nie sa to juz takie tanie linie lotnicze jak kiedys .... bo okazyjna cene z KRS na lot do GD rzadko mozna "zlapac" ..... Moja rodzina duzo lata wiec akurat w spraiwe lotow wizzairem jestem na biezaco ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów

(Annette)
Nowicjusz
w Ryanair mozna miec 2 sztuki bagazu rejestrowanego 15 kg+20kg
moze kiedys sie doczekamy ze informacje podawane przez Moja Norwegie beda solidne??? watpie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Maja Seee
(Maja37)
Wiking
W norwegianie też teraz zrobili,że bagaz podreczny musi byc jeden.Nie mozna miec osobno torebki i laptopa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Łukasz Zawalski
(Lukash1982)
Wiking
W norwegianie bagaz rejestrowany moze wazyc do 20kg a nie 32kg jak w opisie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Maja Seee
(Maja37)
Wiking
No i w wizzair pierwsze słysze,że mozna miec 6 walizek na osobe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz

hahaha szanowna redakcja musi polatac troche tymi liniami aby potem dawac wskazowki doswiadczonym rodakom na obczyznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Maja31 napisał:

Mozna miec 6. I kazda moze wazyc 32 kilogramy. Za kazda trzeba zaplacic oplate i tyle. Przewozilam na siebie trzy walizki. I nie wazne co w nich.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
MalaCzarnaEwa napisał:
Maja31 napisał:

Mozna miec 6. I kazda moze wazyc 32 kilogramy. Za kazda trzeba zaplacic oplate i tyle. Przewozilam na siebie trzy walizki. I nie wazne co w nich.

no nie wiem czy takie nieważne:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
193 Posty
Ewa Adam
(MalaCzarnaEwa)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
MalaCzarnaEwa napisał:
Maja31 napisał:

no nie wiem czy takie nieważne:

W sensie niewazne, co ja w nich wiozlam. No dobra...zwloki meza, pare kilo cebuli i miecho....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok