Norweska sluzba zdrowia jest chora, jest jeszcze gorzej niz w Polsce i dlatego caly czas jestem tez ubezpieczony w kraju. Przynajmniej mam większe mozliwosci na badanie a jak nie to prywatnie a tu tylko pozostaje czekanie.
wojt66 napisał: Norweska sluzba zdrowia jest chora, jest jeszcze gorzej niz w Polsce i dlatego caly czas jestem tez ubezpieczony w kraju. Przynajmniej mam większe mozliwosci na badanie a jak nie to prywatnie a tu tylko pozostaje czekanie.
a to kto tam za ciebie w Polszy to ubezpieczenie opłaca
Tusek, KRUS, ZUS czy co jakie
W PL w grudniu zaszlego roku prywatnie w Bielsku-Bialej czekalem na ten zabieg 3 dni zaplacilem 700 pln lekarz Dr nauk medycznych przyja mnie rano przed otwarciem
Motyla noga,może ja jestem zacofany, ale pierwszy raz slysze o czymś takim jak kolanoskopia
I to w artykule ktoś tak to nazwał?
Myślałem ze na wp.pl piszą bzdury,ale widze ze nie tylko.Kolanoskopia mnie rozwaliła.
Drodzy rodacy, coś takiego nazywamy artroskopią.
Peter30 napisał: Motyla noga,może ja jestem zacofany, ale pierwszy raz slysze o czymś takim jak kolanoskopia
I to w artykule ktoś tak to nazwał?
Myślałem ze na wp.pl piszą bzdury,ale widze ze nie tylko.Kolanoskopia mnie rozwaliła.
Drodzy rodacy, coś takiego nazywamy artroskopią.
Badanie kolana - kolanoskopoa
Badanie zoladka- zoladkoskopia
Badanie reki - rekoskopia
Etc
Lek na grype - grypex
Lek na astme - astmex
Lek na kaszel - kaszlex
etc
Musi byc latwo i zgodnie z badaniem/ choroba
Wszak spoleczenstwo zapomina czytac i pisac. Musi zaczac tylko dobrze kojarzyc.
o rany ale sie uśmiałam
Dopiero po chwili skojarzyłam tok myslenia kolegii...
Drogi rodaku ten zabieg nazywa sie kolOnoskopia i bynajmniej nie do kolana lekarze zagladaja
wujek google sie kłania
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.