Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2063 niezalogowanych)
37 Postów

(KING)
Nowicjusz
Pewnie na zebraniu zarabia te 120. Zarobil by wiecej ale Rumunom musi odpalic polowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Wiem Cysiu że to nie przestępstwo, ale... Nie jest to miejsce na to, aby tłumaczyć ci zasady i zawiłości kpk i kpc ale ja nie jestem i nie chcę być Stroną w sporze prawnym. W ogóle na chwilę obecną nie istnieje żaden spór prawny. Jeśli zaistnieje, to na linii Konsul - KTOŚ. Ja składam informację, kończę magicznym sformułowaniem iż W PRZEDMIOTOWEJ SPRAWIE NIC WIĘCEJ NIE JEST MI WIADOME i tyle. I zapominam o wszystkim. Nawet przez okres tych 7 dni nie odpowiadam na żaden absolutnie post wzmiankowanego Jasty, choćby nie wiem jak prowokacyjny się okazał.
A przynajmniej takie postępowanie doradził bym każdemu Klientowi.
A skoro tak doradzał bym Klientowi, to czemu sam miał bym postapić inaczej???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
WujekJanek napisał:
Słuchaj Jasta102,
sprawa wygląda tak, Ja Katolikiem nie jestem, natomiast Polakiem owszem tak.

trochę to dziwne, ponieważ ja się z tym zgadzam po trzykroć
mogę to napisać drukowanymi literami
W PEŁNI SIĘ ZGADZAM, ŻE JESTEŚ POLAKIEM
a nawet odszczekać to pod stołem
jesteś Polakiem i żaden ślad na ziemi i niebie temu nie przeczy
ja nawet nigdy w najmniejszym stopniu nie zakładałem, żebyś Polakiem nie był, przy czym w ogóle nie brałem twojej orientacji religijnej, ani seksualnej pod uwagę, gdyż dla mnie wypełniasz wszelkie znamiona, oznaki i wszystko co możliwe, aby uznać cię za Polaka
WujekJanek napisał:
Ja Katolikiem nie jestem,
nie ubliżaj mi tak publicznie, sprowadzając moje IQ poniżej 100
nigdy by mi do głowy nie przyszło, aby syn wykładowcy z okresu Gomułki był katolikiem, czy nawet był ochrzczony
za to by wykładowca na złamaną mordę z Uczelni wyleciała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
to podaj jeszcze swoja definicje Polaka i Polski
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
cysiek2 napisał:
to podaj jeszcze swoja definicje Polaka i Polski
tu zajrzyj, to może coś znajdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mocarny Knur
(ulven82)
Wiking
Wystarczy odpowiednia kampania informacyjna dla spoleczenstwa, aby przestali dawac i problem sam zniknie. Jakos w Warszawie nie widac zebrzacego Cygana na kazdym rogu ulicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
ulven82 napisał:
Wystarczy odpowiednia kampania informacyjna dla spoleczenstwa, aby przestali dawac i problem sam zniknie. Jakos w Warszawie nie widac zebrzacego Cygana na kazdym rogu ulicy.

Ci ktorzy dawali zebrzacym przyslowiowy grosz, to dawac beda i analogicznie, ci ktorzy nie dawali...
Jesli chodzi o porownianie do Polski, to nie kampania zadna tu pomaga, a jedynie to, ze spoleczenstwo biedne jest...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
WujekJanek napisał:
Słuchaj Jasta102,

W tym stanie rzeczy, wypełniając obowiązki nałożone na mnie jako na Obywatela Rzeczypospolitej Polskiej przez Konstytucję RP, WZYWAM Pana (...)

doniesienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przewidzianego art.133kk, z zaznaczeniem iż zgodnie z moją opinią oskarżony działał czynem ciągłym, w pełni świadomie, oraz kierując się niskimi pobudkami.

Jeśli uważa Pan/Pani iż jest w stanie uniknąć odpowiedzialności karnej, gdyż przebywa poza terytorium RP, zaznaczam, iż w tym przypadku spełnione są warunki opisane w art.111kk.

Zaznaczam też, iż przestępstwo z art.133kk jest przestępstwem ściganym z urzędu.

A teraz zrób jak uważasz.

WujkuJanku, po przeczytaniu Twoich wczorajszych "zamiarow" usmialam sie do lez
Sczerze mowiac, to myslalam, ze pod nickiem "WujekJanek" kryje sie calkiem inteligentna osoba, a przede wszystkim stopajaca po planiecie Ziemia, a nie Mars Teraz moge sie jedynie smiac

W jednym sie zgadzam z jasta102 ( w nawiazaniu do czasow Gomulki i bycia wykladowca uniwersyteckim) - komuchem zajezdza na 100 km.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Lindemans napisał:
W jednym sie zgadzam z jasta102 ( w nawiazaniu do czasow Gomulki i bycia wykladowca uniwersyteckim) - komuchem zajezdza na 100 km.
ludzkie pojęcie przechodzi
i jeszcze się tym chwali na polskim forum
i że go do chrztu nie podano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
to podajcie swoje adresiki polonorki
Zgłoś wpis