Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
sand vinik (1185 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
cysiek2 napisał:
jasta102 napisal
jak to żal serce ściska, że się nie kupiło od ruskich jak wycofywali się z Polszy
wiadra granatów na rynku
teraz jak znalazł by było na posłów i senatorów co okradają Polskę

i tu ci trzeba przyznac racje pomimo ze nawolujesz do wojny
ale trzeba ten pomiot SB UB i NKWD usunac z Polski
kto sprawowal wladze w tych organach wszyscy wiemy ,wiec nie bedzie to walka bratobojcza

dla ciebie pewnie nie
ale tak
Feliks Dzierżyński herbowy szlachcic polski
Józef Stalin syn Mikołaja Przewalskiego herbowego szlachcica polskiego
Wiaczesław Mienżyński * ze strony ojca w rodzinie szlacheckiej polskiego pochodzenia,przez samych Rosjan traktowany był jako Polak, nawet w oficjalnych dokumentach. Brać się to miało z tego, że posługiwał się na co dzień językiem polskim* - Od 1923 był pierwszym zastępcą szefa OGPU Feliksa Dzierżyńskiego, a po jego śmierci w 1926 roku objął kierownictwo. Jego kandydaturę na to stanowisko wysunął, jeszcze za życia, sam Dzierżyński.Potrafił czasem sprzeciwić się Stalinowi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
431 Postów

(Turysta11)
Wyjadacz
Panowie wracajcie do polski i usuwajcie te wszystkie służby sb itp natomiast jak idziesz na zabawę to raczej za friko nie wejdziesz tylko płacisz wejściówkę, co do limuzyn to tak naprawdę co zrobiliście żeby temu zapobiec.
Tu nie chodzi o wyciąganie pieniędzy od ludzi tylko żeby się zainteresować problemem jaki jest i próbować go rozwiązać poprzez np głosowania rozmowy z posłami i senatorami tymi co jeżdzą limuzynami i tymi co będą jezdzić, zrozumieć problem i wyjść na przeciw. W sumie poco można wylewać *zlewki inaczej pomyje* na wszystko co się robi żeby żeby zabłysnąć w sumie nie wiem czym, a tak w (cyc) spróbuj się cofnąć z wiedzą do lat kiedy została utworzona wośp. Myślisz że teraz każdy szpital stać na zakup nowoczesnego sprzętu?
A co do wolontariuszy to nie musisz nic wrzucać wystarczy że będziesz sprawdzał ich identyfikatory i już coś jest na +. a tak z innej beczki to Policja powinna zwrócić uwagę w tym okresie bo może się wiele nauczyć i dowiedzieć. Myślicie że norweskie wszystkie ogranizacje są ok też znajdziecie zgnite jabłka. Lub osoby podszywające się pod różnego rodzaju organizację.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
właśnie
wracajmy do tematu i wspomóżmy jak kto może organizatorów
oto i moje propozycje
niech zgłoszą się polscy fachowcy budowlani z fylke do urządzenia pokazów
nie nie nie
nie chodzi o puszczanie ognia z gęby, czy innych otworów
a mianowicie
pokazy dla publiczności norweskiej typu:
- przyrządzanie i spożywanie koktajli z łyski i mleka
- zawody, kto szybciej i dokładniej zmierzy szafkę prąciem
- kto szybciej zje banana
myślę, że uradowana publiczność norweska będzie hojna przy pojemnikach na pieniądze dla chorych dzieci w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Panowie wracajcie do polski i usuwajcie te wszystkie służby sb itp natomiast jak idziesz na zabawę to raczej za friko nie wejdziesz tylko płacisz wejściówkę, co do limuzyn to tak naprawdę co zrobiliście żeby temu zapobiec.

Ja to sie dziwie,co prawie 30 lat po zmianie systemu w polsce mozna z tamtego systemu niszczyc i po co?
Dla mnie trolle,ktore wszedzie widza spisek wobec polski i polakow tak na prawde niszcza to co w Polsce jest autentyczne i pozytywne jak np.WOSP.Ich swiat,gdyby oczywiscie mieli jakze sluszna i propolska wg. nich TV i media zaczynaly by sie tak
godz.7.00 - medrcy syjonu
godz.8.00- poranne wiadomosci czystopolskie poprzedzone modlitwa
godz.9.00- spisek syjonistow
godz.10.00 - historia polski (1945-89)
godz.11.00 -tajemnice okraglego stolu
godz.13.00 - spisek masonski
godz.14.00- teleturniej wkolo stalina
godz.15.00 - kuchnia czystopolska (przepisy kulinarne)
godz.16.00 mam arsenal przerobka mam talent itd.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
WilhelmTell82 napisał:

Ja to sie dziwie,co prawie 30 lat po zmianie systemu w polsce mozna z tamtego systemu niszczyc i po co?
Dla mnie trolle,ktore wszedzie widza spisek wobec polski i polakow tak na prawde niszcza to co w Polsce jest autentyczne i pozytywne jak np.WOSP.Ich swiat,gdyby oczywiscie mieli jakze sluszna i propolska wg. nich TV i media zaczynaly by sie tak
godz.7.00 - medrcy syjonu
godz.8.00- poranne wiadomosci czystopolskie poprzedzone modlitwa
godz.9.00- spisek syjonistow
godz.10.00 - historia polski (1945-89)
godz.11.00 -tajemnice okraglego stolu
godz.13.00 - spisek masonski
godz.14.00- teleturniej wkolo stalina
godz.15.00 - kuchnia czystopolska (przepisy kulinarne)
godz.16.00 mam arsenal przerobka mam talent itd.

Uff ....ale mnie postraszyles,chyba bede spal dzisiaj przy zapalonym swietle.
Ale abys nie wpadl w samozachwyt,to przyznam ,ze Gorski w swoim kabarecie
lepiej straszy PISem.

No to zobaczmy jak zaczyna sie dzisiaj autentyczny i pozytywny program telewizyjny dla
mlodych ,wyksztalconych z duzych miast,ktorzy siedem lat temu zabrali dowod babcii do dzisiaj go nie oddali.Nie jest to fikcja ,nic zmyslonego to jest rzeczywisty program telewizyjny ktory ogladasz kazdego dnia.
Tu nic nie trzeba zmyslac ani dodawac:

godz.6.00 -10.00 Wstajesz i łżesz

-program dla MWzM o tym, co maja dzisiaj myslec i co mowic.

godz.6.00 , 6.15 , 6.30 , 6.45 ,7.00 ...(itd. co 15 min)-Skrot wiadomosci

-czyli najswiezsze informacje na temat Jaroslawa Kaczynskiego z sekty smolenskiej dokonujacego non stop podzialu,podpalenia i obalenia istniejacej III RP.

godz.10.00Cala prawda cala dobe

-program w ktorym mowi sie tylko prawde ,cala prawde i szczera prawde o Jaroslawie
Kaczynskim.

godz.11.00 Tak jest

-gosciem programu dzisiaj bedzie Jerzy Urban -wybitny autorytet i znawca mediow,ktory
powie dlaczego MWzM ma glosowac na PO i dlaczego Kaczynski chce podpalic Polske.

godz.12.00Czarno na bialym -

-"Odmety szalenstwa"- Praktyczne zastosowanie algebry liczb zespolonych w wyborach
municypalnych z uwzglednieniem glosow niewaznych tzw."urojonych"-czyli jak liczyc
glosy aby wszystko pozostalo po staremu.Gosciem specjalnym bedzie wybitny naukowiec
i specjalista z dziedziny ortografii Bronislaw Komorowski znany tez jako prezydent.
Nasz gosc wypowie sie na temat Kaczynskiego i jego roli w dzieleniu Polakow.

godz.13.00Dwie prawdy-

-czyli cala prawda i gowno prawda-gosciem programu bedzie prof.Niesiolowski specjalista
od latajacych zab ,a tematem beda pisowskie smieci.Naukowiec zajmie sie tez analiza
atmosfery nienawisci rozsiewana w Polsce przez Kaczynskiego i Macierewicza.

godz.14.00Czarno na bialym -

-"Kosciol katolicki w Polsce"-filozof ,etyk Janusz Palikot(znany tez jako cham z Bilgoraja) zajmie sie problemami wspolczesnego kosciola katolickiego z uwzglednieniem moralnych aspektow wiary.Odpowie tez na pytanie dlaczego Kaczynski tak dlugo nienawistnie milczal.

godz.15.00Fakty-

Dzisiaj calosc Faktow -wyjatkowo-zostanie poswiecona Jaroslawowi Kaczynskiemu

godz.16.00Fakty po Faktach-

-Gosciem specjalnym bedzie premier Waldemar Pawlak prezes OSP ,ktory opowie nam w jaki sposob bedzie kierowal akcja dogaszania pozaru wywolanego przez Jaroslawa Kaczynskiego .

godz.17.00Piaskiem PO oczach

-Czego oczy nie widza tego sercu nie zal-program o niezrealizowanych obietnicach wyborczych PO.Donald Tusk obiecal ,ze bedzie gosciem programu!!!
A jesli bedzie to niezrealizowana obietnica to zajmiemy sie tematem strasznych oczow Antoniego Macierewicza i Jaroslawa Kaczynskiego,ktorzy chca podpalic Polske

godz.18.00Fakty Ludzie Pieniadze

"Jak ukrasc pierwszy milion" -gosciem specjalnym bedzie byly skarbnik Platformy Obywatelskiej Miroslaw "Drzewko"Drzewiecki.Opowie nam w jaki sposob jego zona kradla szmaty na Florydzie i ubierala w nie prominentnych dzialaczy PO.
Pan Miro zajmie sie tez analiza slow Jaroslawa Kaczynskiego wypowiedzianych podczas golenia.

godz.19.00Fakty

Tradycyjnie cale fakty poswiecimy Jaroslawowi Kaczynskiemu i PIS

godz.20.05Kropka nad i

Gosciem bedzie Wladyslaw Frasyniuk ,ten co to zadnej tirowce nie przeposcil.
Pan Wladek zajmie sie sprawa marszu podpalajacego Polske.Opowie tez o balwanie ,durniu i szkodniku Kaczynskim,ktory zabija wszystkie wazne historyczne daty.

godz.22.00Ciag dalszy nastapi ...

Magazyn- prowadzacy red.Sianecki bedzie rozmawial z Panem Cyba na temat jego planow zyciowych PO wyjsciu z wiezienia .Bedzie wiele pytan do goscia programu,miedzy innymi te dotyczace Jaroslawa Kaczynskiego,np. czy nadal bardzo go denerwuje Jaroslaw Kaczynski,ktory podpala Polske, i czy biernie bedzie sie temu przygladal bedac na wolnosci.

www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/frasyniuk-...zne-daty,497182.html

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/urban-...em-na-po,492759.html

www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kaczyn...skonczyc,484502.html

itd,itd....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok