Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Mariusz Kucharski SailorMoon (1406 niezalogowanych)
23 Posty

(olszejan)
Wiking
cysiek2 napisał:
o tym piszesz
olszejan napisal:
Napisałeś iż w firmie w której pracujesz norweski szef nakazał szukać polaków do pracy !.
I tylko dlatego odpisłem tobie w tym temacie jak i na prywatną pocztę.
Gdybym wiedział iż bardziej preferujesz obcokrajowców "litwinów" niż własnych rodaków POLAKÓW to nie zabierał bym sobie własnego cennego czasu na taką SZUJĘ jak ty.

ty sie lepiej nie nazywaj Polakiem ,bo tylko wstyd przynosisz .Jestes typowym przykladem osobnikow opisywanych przez Jaste102

To Kim Ja osobiście jestem, a tym bardziej kim się czuję, to tylko Moja prywatna sprawa i takim jak ty nic do tego.

Natomiast z twoich wypowiedzi wylewa się sam jad !. i nic nadto.
Ty sam sobie zaczynasz Ubliżać, a to już raczej kwalifikuje się na kurację w instytucji gdzie klamki znajdują się jedynie na zewnątrz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
widze ze masz doswiadczenie w takich instytucjach. Niech zgadne byles w Tworkach ? a moze w Morawicy albo w Toszku?
mam dosyc takich polaczkow co zamiast pracowac spokojnie jak inni to beda podnosic normy i jeszcze innych poganiac .Dlaczego norwedzy moga robic po 30 stk dziennie a taki jeden polaczek bedzie robil po 200
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(olszejan)
Wiking
cysiek2 napisał:
widze ze masz doswiadczenie w takich instytucjach. Niech zgadne byles w Tworkach ? a moze w Morawicy albo w Toszku?
mam dosyc takich polaczkow co zamiast pracowac spokojnie jak inni to beda podnosic normy i jeszcze innych poganiac .Dlaczego norwedzy moga robic po 30 stk dziennie a taki jeden polaczek bedzie robil po 200

Zanim znowu zaczniesz bzdury pisać, to może najpierw przeczytaj to co sam naprodukowałeś.
Ponieważ zaprzeczasz sam sobie prawie w każdym wpisie.

Napisałeś, że szef pozwalniał norwegów i chce tylko polaków, teraz zaś piszesz iż nie chcesz przyjąć polaków, ponieważ podnoszą normy.
Może twój umysł działa na paru poziomach i w pewnych momentach nie zdajesz sobie już sprawy kim ty tak naprawdę jesteś na tym forum, lub w życiu prywatnym.

Gdybyś nie napisał postu o tym iż twój szef zmusza was byście ściągali do firmy polaków to nie odpowiadał bym na ten post.
Teraz już wiem iż masz jakieś omamy, pewnie zaawansowane stadium rozdwojenia jaźni.

Na żadne moje zadane tutaj pytanie nie odpowiedziałeś spójnie. Natomiast za każdym razem, atakujesz mnie jak największego wroga.

Brak logiki w twoich wpisach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
widac ze podstawowki nawet nie ukonczyles
olszejan napisał:
Napisałeś, że szef pozwalniał norwegów i chce tylko polaków, teraz zaś piszesz iż nie chcesz przyjąć polaków, ponieważ podnoszą normy.

czytanie ze zrozumieniem jest ci obce ,nie potrafisz rozpoznacz osob w zdaniu
widac ze potrafisz myslec tylko przedmiotowo nie podmiotowo

podalem ci oferte pracy ale widze ze wolisz grac pieniacza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(olszejan)
Wiking
cysiek2 napisał:
olszejan napisał:

podalem ci oferte pracy ale widze ze wolisz grac pieniacza
Ja nie szukam pracy dorywczej na parę dni, czy kilkanaście godzin, tylko szukam pracy stałej i na konkretną umowę o pracę.
I tylko dlatego, jak już pisałem wcześniej, zapytałem się ciebie o konkrety.
Dalej już mi się nie chce z tobą dyskutować i nawet gdybyś teraz przesłał mi umowę o pracę,
to na pewno bym z niej zrezygnował.
Jak widzę te pokolorowane odnośniki to utwierdza mnie to w 100% iż jednak masz omamy związane z rozdwojeniem jaźni, oraz że nie czytałeś jednak wcześniej tego wszystkiego co w tym temacie sam napisałeś.

Tak jak napisałem wcześniej, ściółka z lakierków ci wystaje i tyle.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
olszejan napisał:
[quote]cysiek2 napisał:
olszejan napisał:

nawet gdybyś teraz przesłał mi umowę o pracę,
to na pewno bym z niej zrezygnował.

no jeszcze kilka postów i napiszesz że jakiś polaczek błagał ciebie, żebyś podjął prace w firmie w której sam pracuje i potrzebują Polaków.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty
Krzysiek Nowaczek
(krzynow)
Nowicjusz
Fiolet jest teraz panem "olszejan" Żałosne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
olszejan dobra nie smiec wiecej w temacie

co to znaczy fiolet co to za jeden?

a wracajac do tematu
Zastanawia mnie to nowe oszustwo norwegow ,ze zamiast stawki godzinowej wprowadzil djety za dojazd miedzy jednym miejscem pracy a drugim .Teraz w zimie dojazdy zajmuja troche czasu .Fakt, moze duzo zaoszczedzic i wydluzyc dzien pracy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
SENTEX napisał:
niech zrobia film o SS viking i 30000tys norweskich neo nazistow ich potomkowie sa wokol nas ..............a co do Polski to jej 1000lat histori sie ma nijak do zycia farmerow na skalach pod batem dunczykow czy innych nacji .............

Vikingow na History Channel nie ogladales?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok