Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Północna Norwegia poszukuje pracowników - Norwegia

Czytali temat:
batmanek14 . (1064 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Północna Norwegia poszukuje pracowników
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marena)
Wiking
Witam przeczytałam z uwagą artykuł i niestety prawda jest inna mieszkamy w pobliżu Tany i z pracą jest bardzo ciężko na 2 tygodnie byłam 10 godzin w pracy ,siedzimy w domach i czekamy na sms czy idziemy do pracy . Jestem rozczarowana bo przecież jesteśmy przeważnie z rodzinami za mieszkanie płaci się dużo wyżywienie drogie ,a z czego płacić jak praca jest różnie .Część z nas zastanawia się czy jest sens osiedlać się na tak dalekiej Pn. To są małe miasteczka gdzie jest jedna lub dwie jakieś fabryki a chętnych czekających na miejsce dużo .Niestety nie mamy gdzie się przenieść na pewną pracę ,więc proszę nie pisać żeby zasiedlać daleką Pn. bo tu nie ma przetwórstwa niestety pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
ja nie wiem skąd te bzdurne info... a tak poza tym jeśli PL jest europą wschodnią to Norwegia tym bardziej, bo jest znacznie bardziej wysunięta na wschód niż PL... po pierwsze nie wprowadzajcie ludzi w błąd bzdurnymi informacjami, po drugie zapoznajcie się z mapą europy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Kiedys byla informacja na podstawie jakiego serwisu informacyjnego jest pisany artykul, teraz nie ma czy to oznacza ze redaktorzy MN odwazyli sie pisac na wlasna reke ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
Mazury napisał:
Hardi napisał:
ja nie wiem skąd te bzdurne info... a tak poza tym jeśli PL jest europą wschodnią to Norwegia tym bardziej, bo jest znacznie bardziej wysunięta na wschód niż PL... po pierwsze nie wprowadzajcie ludzi w błąd bzdurnymi informacjami, po drugie zapoznajcie się z mapą europy

Ci, co się zapoznali z mapą Europy wiedzą, że wschód leży u góry z lewej strony mapy, całkiem tak jak Norwegia.
Warszawa: 52° 13′ 56.28″ N, 21° 0′ 30.36″ E
Oslo: 59° 57′ 0″ N, 10° 45′ 0″ E

Hardi dzis moze i ma racje jesli chodzi dokladnie o ten artykul, mozemy powiedziec ze polnoc jest wysunieta bardziej na wchod ale to tylko polnoc!!! To tam gdzie dziewieciu meznych rzeznikow !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
praca jest wszedzie w norwegii tylko te najnizsze pozycje najczesciej bez jezyka typu fileciarz,pomocnik, produkcja, kierowca sa poprostu przepełnione. Czy do tego trzeba jakis kwalifikacji? Prawo jazdy B ma kazdy, kroic kazdy umie..tu chodzi tyko o to że praca jest dla tych co jezyk znają chociaz w jakims stopniu i do tego co pracowici a nie zaczynają prace od kawy i pogadanki z szefem. Poznij idzie opinia za tym człowiekiem ze go nie chca i nie dzwonią do niego. Praca dla tych co chca pracować sie zawsze znajdzie, trzeba tylko chciec...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
spada liczba samów na polnocy, wiec norwedzy sciagna sobie nowych z Kozienic albo Walbrzycha?

próbując zrozumiec co autor mial na mysli mozna uszkodzic sobie mozg. dajcie artykul do korekty jakiemuś gimnazjaliscie co potrafi czytac ze zrozumieniem......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr baranina
(baranina)
Wiking
Co Wy się wschodu czepiacie? Polska zawsze była i będzie postrzegana jako Europa Wschodnia lub Środkowo-Wschodnia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
558 Postów

(Ronn)
Wyjadacz
baranina napisał:
Co Wy się wschodu czepiacie? Polska zawsze była i będzie postrzegana jako Europa Wschodnia lub Środkowo-Wschodnia...

wal do goscia "HARDI" on sie juz od pewnego czasu uparl ze norwegia to tez wschod
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok