w Polsce młodzież ma jedno marzenie zrobić jakąś szkołę i wyjechać z kraju jak najszybciej
bo widoków na leprze życie nie widać zwłaszcza w mniejszych miastach
nikt nie dba o miejsca pracy dla młodych i za takich rządów jak PO,PIS czy SLD lepiej nie bedzie
StarFall napisał: Heh, no i racja. Zawsze tak było.
Fizol nigdy nie będzie równy umysłowemu.
To tylko jedna z prawd oczywistych.
Druga to taka, że fizyczny bez umyślaka, zawsze se da radę.
Natomiast umysłowy bez fizycznego, jest zawsze zwykłym zerem.
"- Obserwujemy, że działania nieuczciwych przedsiębiorców i przestępstwa w branży budowlanej negatywnie wpływają na ocenę tego środowiska. To niepokojące. Musimy się spieszyć, aby wyprostować naszą opinię." - to bierzcie sie szmaciarze do roboty.zacznijcie kontrolowac " Heńków " na malych budowach ,a nie opierdalac sie i siedziec w biurach a raz na tydzien zrobic kontrole na wielkiej budowie z banerami "Skanska". Banda leniwych pedalow!
No tak ! Masz rację. Ty będziesz się pół godziny zastanawiał jak wbić gwoździa,którą stroną i czym.A my,czyli ja i takie niedojdy życiowe jak ja zrobimy to z automatu. A potem obliczę Ci w arkuszach i zrobię prezentację w trzech językach jak to zrobiłem,pokaże tatuaże i kartę honorowego dawcy krwii i wtedy pogadamy...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.