Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Nie burkom na uniwersytecie - Norwegia

Czytali temat:
krzysztof kowal high octane (867 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Nie burkom na uniwersytecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów

(Annette)
Nowicjusz
popieram
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów
Anna B
(aniek)
Nowicjusz
Jestem otwarta na nowe kultury, są jednak takie, które wzbudzają we mnie bliżej nieokreślony strach, niepokój czy niepewność... Albo por prostu do mnie nie przemawiają Ciesze się, że nie jestem sama.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Jakby tak wszyscy burki nosili to nie byłoby problemu z mimiką czy też widać polskich bezębnych mord z wąsem albo plastikowych wyszpachlowanych lal po solarce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Tomasz Bieniek
(bronekW)
Wiking
i bardzo dobrze
jak jedziesz na bliski wschód to kobiety musizą się liczyć z karami za noszenie krótkich spódniczek odkrytych ramion etc.
a oni nagle forsują swoje prawa na zachodzie
skoro tam nie można się pokazywać to tutaj ukrywać a jak się nie podoba to wracaj skąd przybyłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(Pasik)
Wiking
Też popieram! Skoro my musimy dostosowywać się do ich kultury, odwiedzając jako turyści ich kraje, to niech oni chociaż częściowo respektują prawo w kraju, w którym żyją, a jak nie to wy...jazd! Poza tym, trochę przerażają mnie osoby niemalże całkowicie zakryte tymi całymi urkami, burkami (jak zwał, tak zwał ). Ostatnio prawie zawału dostałam, gdy w jednym z centrów handlowych wyłoniła się taka "dama w czerni". Nie chciałam pokazać po sobie niechęci do niej, ale myślę, że zauważyła moją lekko przerażoną jej widokiem minę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr K
(master_of_yacht)
Wiking
Mam tu cos dla zwolennikow innych kultur.... Good Luck
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Piotr K
(master_of_yacht)
Wiking
A teraz porownajcie sobie jakie macie prawa jako katolicy w Europie w porownaniu z muzelmanami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Mam nadzieje ze norweskie cioty nie ugna sie pod presja ewentualnych protestow..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok