Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1615 niezalogowanych)
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
Podpinam sie pod pytanie.....

Dupulizy i inne ciołkii > ten kraj daje wam tylko prace, a na wszystko inne musicie sami zapierdlaac i płacic ciezkie pieniadze z podatków!
Tu nic nie ma za darmo i tylko ten który niedawno tu przyjechał z koziej wólki jest zachwycony!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Maniek a jesz bigos ze słoika w Królestwie, czy w Polszy obecnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Maniek a jesz bigos ze słoika w Królestwie, czy w Polszy obecnie?

opierdoliłem własnie jasiu mloda kapuste ze słoika w krolestwie
Mówie ci mistrzostwo swiata
aktualnie opierdalam piane czeską, bom w szwecji był

aaaaaaaaaaaaa zaraz bede bawił sie wackiem, bo juz mnie w udo szturcha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
thespecialone napisał:

Dupulizy i inne ciołkii > ten kraj daje wam tylko prace, a na wszystko inne musicie sami zapierdlaac i płacic ciezkie pieniadze z podatków!
Tu nic nie ma za darmo i tylko ten który niedawno tu przyjechał z koziej wólki jest zachwycony!

A może w Polsce jest wszystko za darmo? Tu przynajmniej jak się płaci podatki to człowiek wie na co i nie czuje się oszukany. Poza tym pieniądze z podatków wracają w różnejpostaci do nas. Więc nie truj człowieku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
A może w Polsce jest wszystko za darmo? Tu przynajmniej jak się płaci podatki to człowiek wie na co i nie czuje się oszukany. Poza tym pieniądze z podatków wracają w różnejpostaci do nas. Więc nie truj człowieku
ta wracajom np na bompenger , egenandel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
madeleine napisał:
thespecialone napisał:

A może w Polsce jest wszystko za darmo? Tu przynajmniej jak się płaci podatki to człowiek wie na co i nie czuje się oszukany. Poza tym pieniądze z podatków wracają w różnejpostaci do nas. Więc nie truj człowieku.

załoze sie ze uwazasz, ze twoje feriepenger tez jest bez podatku?
Pewnie jestes tu drugi rok...
aaaaaaaaaaaaa i najwazniejsze te odsetki od kredytu

ps: ja płace/płaciłem rocznie ca 170t podatku!
Wieksza czesc z tego szła na mc donald dla ciapatych+zasiłki dla pracujacych na czarno,etc...
wiec nie pierdol matka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
169 Postów
Magda Lena
(madeleine)
Stały Bywalec
thespecialone napisał:
madeleine napisał:
thespecialone napisał:

Wieksza czesc z tego szła na mc donald dla ciapatych+zasiłki dla pracujacych na czarno,etc...
wiec nie pierdol matka

Taa... To wróć do Polski jak Ci tu źle. Ciekawe czy tam bedziesz zadowolony z płacenia podatków ? Czy coś do Ciebie wróci i czy dostaniesz tzw "wczasy pod gruszą" czyli tutejsze feriepenger. Czy dostaniesz dodatek na dziecko itd. Niby te pieniądze to z powietrza są? A i czy wypracujesz emeryturę taka jak tutaj. Nikt Cię tu nie trzyma i nie krzań, że tu tak źle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
"wczasy pod gruszą" czyli tutejsze feriepenger.
padlem w Polsce sa tylko urlopy bezplatne

a o trzynastkach i czternastkach nie wspomnialas?
moze jeszcze nagrody jubileuszowe
a i barborka

no i policja w sile wieku a nie dziadki po 40 co mysla tygodniami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
thespecialone napisał:
madeleine napisał:
thespecialone napisał:

wiec nie pierdol matka

w PL za to ledwo ponad 50% ludzi w wieku produkcyjnym pracuje, reszta emerytury, renty,bezrobotni.... jak myślisz kto na te 40%+ tyra?
Kwoty wolnej od podatku brak, działalność gospodarcza 10x droższa od tej na wyspach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
340 Postów
Sigurd I
(tosenevrati)
Stały Bywalec
fullcasco napisał:
"wczasy pod gruszą" czyli tutejsze feriepenger.
padlem w Polsce sa tylko urlopy bezplatne

a o trzynastkach i czternastkach nie wspomnialas?
moze jeszcze nagrody jubileuszowe
a i barborka

no i policja w sile wieku a nie dziadki po 40 co mysla tygodniami

tak to popatrz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok