Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Problem z tęczową flagą - Norwegia

Czytali temat:
(1256 niezalogowanych)
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Problem z tęczową flagą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
ci sodomici się wszędzie pchają , bycie homo nie jest cool i to nie jest powód do afsiszowanai się z flagami na meczach, czy osoby heteroseksualne srozwieszają swoje flagi,? nie tylko grupa 0,5% populacji homoseksulanej , czy dzieci z zespołem downa wywieszają swoje flagi ? nie bo obecnie ponad 90 procent z nich jest zabijanych przed porodem ( dane z Norwegii ), czy zwiazek pszczelarzy norweskich wiesza swoje flagi ? tez nie ... wieszać je za to hca homosie na sile starajac sie komus wmowic co jest okej a co nie jest... na temat homoseksualistów każdy ma swoje zdanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
67 Postów

(Olaf777)
Początkujący
a komu potrzebna tęczowa flaga ? mniejszości ? na Madagaskar tam będą mieli wesoło . jak zrobią zrzutę to kupią jakąś wysepkę może kawałek Korei . będą się płodzili i żyli ugo i scęsliwie. NIKT ICH NIE DYSKRYMINUJE A ICH ŚRODOWISKA CHCĄ CORAZ WIĘCEJ - WYPIERDALAĆ WKS SZMACIANKA SĄ CHORZY I POTRZEBUJĄCE MATKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Oni sa nie tylko chorzy, sa poprostu straszliwie obrzydliwi i nie popieram ich. Jest jednak fakt, ze sa inne choroby co malo procent ludzi je ma, np ja urodzilem sie z rozszczepem podniebienia. Nikogo tym nie obarczalem, tak jak oni probuja sie wszedzie z tym wepchac. Mozliwe, ze gdybym tez tak robil, to bym juz dawno zostal zoperowany, bo znam takie przypadki. Tak to mialem ciagle zaczepki od pijanych kolesi, bo wydawalo im sie, ze jestem bokserem i chcieli sie sprawdzac. Moje kolejne dziewczyny tez nie mialy latwo, bo otoczenie im dokuczalo i wymuszalo aby mnie olaly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
A ja zaobserwowalem ciekawa rzecz/zjawisko. Wraz ze zniesieniem obowiazkowej sluby wojskowej w Polsce, pedalstwa zrobilo sie wiecej. Taki bum po roku 2006.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
A ja zaobserwowalem ciekawa rzecz/zjawisko. Wraz ze zniesieniem obowiazkowej sluby wojskowej w Polsce, pedalstwa zrobilo sie wiecej. Taki bum po roku 2006. a ja odnoszac sie do Twoich slow i slow naszego przedmowcy tez nie mialem latwo. Pomimo mojego wieku duzo przezylem.pomimo tak mlodego wieku(33 wiosenek)udalo mi sie zostac zolnierzem WP w stopniu (na dzien dzisiejszy porucznika)-Ukonczylem Wyzsza Szkole Oficerska w Toruniu.Dodatkowo wszelakiego rodzaju kursy doszkalajace.8 miesiecy misji....i PO co? aby sie PO PIS ac-nie!moje wyszkolenie i kwalifikacje bronily nasze panstwo polskie! panstwo!,ktore i tak zostalo juz dawno sprzedane? powiedzialem sobie dosc! i w dupie mialem mundur,porzucilem to na poczet mojej rodziny.na poczet rzeczy bardziej wartosciowych niz sluzenie naszej chorej ojczyznie.zostalem oszukany przez ten system.i uwierz czlowieku,ze moja postawa jest godna szacunku,gdyz wiele na tym ucierpialem z poczatku.lecz to na szczescie przeszlosc.Dzis nie zaluje mojego wyboru,podejmuje dobre decyzje,i mam prawo do wlasnego zycia.na tym polega wlasnie wolnosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
sebaseba napisał:
Karol.Ky napisał:
A ja zaobserwowalem ciekawa rzecz/zjawisko. Wraz ze zniesieniem obowiazkowej sluby wojskowej w Polsce, pedalstwa zrobilo sie wiecej. Taki bum po roku 2006. a ja odnoszac sie do Twoich slow i slow naszego przedmowcy tez nie mialem latwo. Pomimo mojego wieku duzo przezylem.pomimo tak mlodego wieku(33 wiosenek)udalo mi sie zostac zolnierzem WP w stopniu (na dzien dzisiejszy porucznika)-Ukonczylem Wyzsza Szkole Oficerska w Toruniu.Dodatkowo wszelakiego rodzaju kursy doszkalajace.8 miesiecy misji....i PO co? aby sie PO PIS ac-nie!moje wyszkolenie i kwalifikacje bronily nasze panstwo polskie! panstwo!,ktore i tak zostalo juz dawno sprzedane? powiedzialem sobie dosc! i w dupie mialem mundur,porzucilem to na poczet mojej rodziny.na poczet rzeczy bardziej wartosciowych niz sluzenie naszej chorej ojczyznie.zostalem oszukany przez ten system.i uwierz czlowieku,ze moja postawa jest godna szacunku,gdyz wiele na tym ucierpialem z poczatku.lecz to na szczescie przeszlosc.Dzis nie zaluje mojego wyboru,podejmuje dobre decyzje,i mam prawo do wlasnego zycia.na tym polega wlasnie wolnosc.

Wiedz, ze nie jestes jedyny. Moja rodzina tez sie wokol wojska kreci. Moj Tata jest ofecerem MW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
jak widzisz wszysko chuj do dupy.zapodam jakas nutke:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Tak teraz zaczalem sie zastanawiac. Kto bedzie bronic hranic kraju? Ta garsta podoficerow kontraktowych? NSR? System kompletnie rozwalili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Wojska Polskiego juz nie ma tak a propos....Zostaly ochlapy co by ostatniej cegly budynkow pilnowac.Uwierz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok