Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(777 niezalogowanych)
1 Post
Kubecki Kubecki
(kubecki)
Wiking
dobra może zmienie lekko motto na "religia czyni czuba"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
kubecki napisał:
moja odpowiedź będzie krótka - sarkazm

Dla mnie slabo czytelny, moze dlatego, ze tyle glupoty dookola
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
121 Postów
Jerzy Świerzykał
(Fredzio)
Stały Bywalec
kubecki napisał:
trochę ich musi zostać , bo kto będzie prowadził taksówki
Chrzanisz pierdoły. Ja przyjechałem do Norwegii, gdy na taksówkach tylko Norwegowie jeździli. I było lepiej. O wiele lepiej. Norweg w taksówce był jak państwowy urzędnik: babci walizę do domu zaniósł, przypilnował czy do domu weszła, dzieciaki do mieszkania przyprowadził itd. A teraz czarne małpy pasażerki gwałcą - do dupy z takim pseudo-postępem! Multi-kulti, kurwa jego mać!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
638 Postów

(WilhelmTell82)
Wyjadacz
Norwegia nie jest glupim krajem i widzac co sie dzieje na przedmiesciach Marsylii gdzie powstaly enklawy panstw z ktorych azylanci przyjechali,proboja ich wymieszac,stad likwidacja mieszkan komunalnych na Tøyen i rozmieszczenie ich po calym miescie.Nie watpliwie jest to zamknieta spolecznosc,ciezko asymilujaca sie,ale jak z dwa pokolenia mina to cos wyjdzie dopiero wtedy..
Szczerze zamiast nich wolalbym Wietnamcow,oni przynajmniej by sie zawsze klaniali i amerykanow moze by wykopali ze Shella
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok