Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jutro wszyscy uzyskają dostęp do swojego zeznania podatkowego za rok 2013 - Norwegia

Czytali temat:
(440 niezalogowanych)
4 Posty
black forest
(getthefuckoff)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jutro wszyscy uzyskają dostęp do swojego zeznania podatkowego za rok 2013
Nie wiem jakim trzeba być matołem aby nie umieć się rozliczyć samemu. Nie rozumiem dlaczego straszą tu że mozna stracić zwrot, pewnie mozna, ale tak jak wspomniałem, trzeba by się wykazać nie lada idiotyzmem. Zamiast napisać artykuł dla ludzi, JAK TO ZROBIĆ SAMEMU, wy durnie, tylko odsyłacie biednych polaczków do firm które jeszcze z nich zerdrą nastepne korony, za ich 5 minut roboty przed komputerem. Szczęśliwie umiem zrobić to sam i naciągacze mogą mnie cmoknąć w trąbkę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Tylko matoł pisze takie komentarze do artykułu . Pozdrawiam wszystkich idiotów .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
getthefuckoff napisał:W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Jutro wszyscy uzyskają dostęp do swojego zeznania podatkowego za rok 2013
Nie wiem jakim trzeba być matołem aby nie umieć się rozliczyć samemu. Nie rozumiem dlaczego straszą tu że mozna stracić zwrot, pewnie mozna, ale tak jak wspomniałem, trzeba by się wykazać nie lada idiotyzmem. Zamiast napisać artykuł dla ludzi, JAK TO ZROBIĆ SAMEMU, wy durnie, tylko odsyłacie biednych polaczków do firm które jeszcze z nich zerdrą nastepne korony, za ich 5 minut roboty przed komputerem. Szczęśliwie umiem zrobić to sam i naciągacze mogą mnie cmoknąć w trąbkę.

SKOROŚ TAKI DO PRZODU ... i nie MATOŁ .
To zamiast robić z siebie pośmiewisko ...
---
Napisz jak to się rozliczenie robi ...
TAK KROK PO KROKU ...
Ha cha ha ...
Mędrkować każdy potrafi ... jednak coś logicznego zapodać to już gorzej niż źle ...
---
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok