Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca na platformach. - Norwegia

Czytali temat:
Magdalena Grzelak (595 niezalogowanych)
2 Posty
adam saniewski
(adam85sandnes)
Wiking
Witam,

Szukam informacji na temat pracy na platformach i uznawania przez firmy kursow robionych w Polsce. Chcialbym dowiedziec sie jak zaczac starania sie o prace na platformie, jaki zawod wybrac a przede wszystkim gdzie jest najwieksze zapotrzebowanie na pracownikow i po jakich kursach.
Nie ukrywam ze najbardziej interesuje mnie praca operatora dziwgu. Jesli ktos z was pracuje w tym zawodzie prosze o porade lub info, ktore pomoga mi zaczac dzialac.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
piotr Dlugosz
(Rolex)
Wiking
czesc mam kilku kolegów pracujących na platformach o dziwo norwegowie od tego roku robią im testy specjalistyczne w języku norweskim sam widziałem książki do języka technicznego które im dali masakra.Ja skończyłem AM Gdynia wydział mechaniczny ESO, szukają też spawaczy, wiem że u nas na uczelni jakaś norweska firma szukała strażaków. Szukają też ludzi po AGH wydział geofizyki coś z wiertnictwem. Ja kończe kurs norweskiego w czerwcu i lecę na statek postaram się opisać moją całą historie w osobnym temacie forum. Powodzenia, tu na forum to raczej sami budowlańcy nikt tu nie pomoże chyba że głupie wstawki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
idź na kurs
zdaj
i patrz na wszystkich z wysokości
www.rogaland-kranskole.no/index.php?sideID=191&ledd1=140
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
piotr Dlugosz
(Rolex)
Wiking
masz racje nie ma o czym pisać mało tu ludzi którzy pracują na statkach aby mógł bym kogoś zainteresować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Rolex napisał:
masz racje nie ma o czym pisać mało tu ludzi którzy pracują na statkach aby mógł bym kogoś zainteresować
dzielenie sie swoimi zainteresowaniami to Twoje hobby, tak?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok