Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Tani roaming dla Polaków w Norwegii! - Norwegia

Czytali temat:
Marimart (1047 niezalogowanych)
12 Posty

(Kamil888)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tani roaming dla Polaków w Norwegii!
Piękna reklama mycalla. Tylko to bez sensu jesli ktos chce duzo korzystac z telefonu na linii polska norwegia to od lipca w orange jest usluga ktora kosztuje 5 zl dziennie i odbierania nie kosztuje nic a dzwoniac do polski lub wysylajac smsy, pobierane sa z abonamentu. Reasumując za ok 250 zl miesięcznie mozna korzystać z telefonu No limit w kontakcie z Polską.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Ewa Emka
(ewaem)
Nowicjusz
A za 200 NOK czyli ok 100 zl mozesz niezle sie zabawic zarowno podczas rozmow z Polska jak i w Norwwgii wiec nijak orange sie ma do tego co oferuje mycall. Nawet podwajajac stawke abonamentu mycall i tak nadal bedzie to taniej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(Kamil888)
Wiking
Mam tez mycalla i nie zauwazylem zeby za 200 koron swobodnie gadac z polska i smsowac mozna bylo to zalezy od tego ile sie korzysta z telefonu. Owszem na stacjonarne maja taniej ale kto ma teraz stacjonarne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
ehh, mycall, tandeciarstwo jakich malo....szkoda kasy na ich abonamenty...

lepiej kupic abon. w sieci, ktora ma porzadny net i uzywac skype z abonamentem za grosze jak sie gada duzo z PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
BiZi napisał:

lepiej kupic abon. w sieci, ktora ma porzadny net i uzywac skype z abonamentem za grosze jak sie gada duzo z PL

A z jakiej Ty sieci konkretnie korzystasz ?
---

Tel mam na kartę lebarze internet w telenorze za 299 i cały czas muli , chociaż już się przyzwyczaiłem ... !!!
Co trzy dni średnio , mam smsa iż już jest 80% i proponują zmianę taryfy na większą ... i tak od roku co najmniej ...
ECH
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Gabriel napisał:
BiZi napisał:

A z jakiej Ty sieci konkretnie korzystasz ?
---

Tel mam na kartę lebarze internet w telenorze za 299 i cały czas muli , chociaż już się przyzwyczaiłem ... !!!
Co trzy dni średnio , mam smsa iż już jest 80% i proponują zmianę taryfy na większą ... i tak od roku co najmniej ...
ECH

Gabriel, obecnie testuje Djuice, wczesniej mialem Telenora, internet smiga rewelacyjnie, za 300 kr rozmowy,sms,mms po norge bez ograniczen, 5GB net, obecnie z predkoscia 10Mb/s, ale mozna zwiekszyc, najwieksze pokrycie sieci, 4G, duzo innych dodatkowych uslug, swietny roaming bijacy na glowe mycall'a i tanszy, oczywiscie mowie o abonamencie bo to najlepiej sie oplaca. Z drugiej strony zalezy do czego ma ci sluzyc tel, w moim przypadku to drugi komputer, biuro, gdzie musze miec szybki net i stabilnosc polaczen....

internet w domu mam z telenor, 50Mb/50Mb lacze, + tv, nie moge zarzekac, smiga rewelacyjnie, non stop podlaczone 3 kompy....

zalezy jakie masz wykupione lacze w telenorze, mozliwe ze bedzie ci lepiej przejsc na innego dostawce internetu, np. GET? sprawdz wg adresu jacy dostawcy sa w okolicy i przejrzyj oferty, moze warto zmienic taryfe w telenor?

a co do rozmow do PL, to korzystam z Skype, 7 gr za minute na komorki i chyba 5 gr na stacjonarne. Duzo nie dzwonie do PL ale czasem jak musze to korzystam z tego, uzywam tez viber do rozmow zagranicznych- fajna aplikacja oraz whatsApp, tez ciekawe do pisania wiadomosci, przesylania zdjec czy filmikow....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
a ja wlasnie przechodze do TALKMORE!za 300 kr/m-ac mam:
500 min do Polski ,
bez ograniczen rozmowy w Norwegii,
5 GB transferu dancyh (skype itp).
Lebara niech sie wypcha !przez 2 lata nabijalem im kieszen.Ich oferta jest beznadziejna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
Lebara znaczy MyCall oczywiscie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
kamil75 napisał:
a za darmo masz viber w kazdym smartfon

Tylko ze wtedy korzystasz z transferu danych i druga osoba tez musi mieć viber albo sam musisz wykupić abonament żeby dzownic poza viber...

Ja tam korztstam z chess na kartę 100kr na miesiąc wystarcza, darmowe połączenie w sieci no limit, opłata za start jedynie, ceny do pl niskie, a na dłuższe romowy to używam skajpaja czy oovoo przez net za free.I dodatkowo pakiet 1GB co miesiąc za 500kr rok, jak braknie to zawsze mogę doładować pakietem z netem. Wychodzi ca2 tys kr na rok.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
kamil75 napisał:JA ma w telenor bo tam jest dostep do konta w banku i tylko w tej sieci chyba no moze jeszce w net com. i zasiek super a nie jak w lebara kaleczy slowa
lebare= my call zmielili nazwe aby ominac podatki proste
to maja polacy co tu sa nowi jeden drugiemu poleca bo nic nie zna i tak kupuja i zostaja w tej sieci a jest dosc droga
to lepiej LYCA kupic duzo taniej

A JAK jest z przeniesieniem Numeru telefonu ?
Mam w tej -Lebarze - mycall- od 2006 roku , do tej pory Mi nie przeszkadza , pomimo szaleńczych cen za minutę ... tak w Norge jak i w Polsce SZOK !!!
Tylko dlatego szukam innej opcji ponieważ chciałbym mieć i telefon i Internet w jednej sieci .
Robię się leniwy i dlatego szukam udogodnień .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok