Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1442 niezalogowanych)
1 Post
Anuska Anuska
(Iwona72)
Wiking
a tak ogolnie to norki nie wiedza do czego sluza kierunkowskazy , jedziesz i musisz myslec co on chce zrobic hmmmm chore
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Iwona72 napisał:
a tak ogolnie to norki nie wiedza do czego sluza kierunkowskazy , jedziesz i musisz myslec co on chce zrobic hmmmm chore
i jeszcze durnie się przed przejściem dla pieszych potrafią nagle zatrzymać
debile
całkiem nie patrzą, że za nimi ktoś jedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
idiota... jak wiadomo ludzie inteligentni zazwyczaj nie zostają kierowcami ciężarówek i tak się koło zamyka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Anuska Anuska
(Iwona72)
Wiking
Kamil dobrze piszesz to est swieta racja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
... aaaaa to MARYJANEK vel CZESTER (biala skarpetka) A tak się chwalił, ze angielski zna ha ha ha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
piotr baranina
(baranina)
Wiking
Kolego Harry, chyba nie wiesz jak wygląda egzamin na prawo jazdy. Idiota na pewno go nie zda ... Nawet dla inteligenta nie będzie łatwo ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
SENTIX napisał:
Iwona72 napisał:
Norki to najgorsi kierowcy jakich widzialem na swiecie

To pojedź na Bałkany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Crow)
Stały Bywalec
Niestety, Polacy to najgorsi kierowcy na swiecie. Kompletnie bez fantazji (nie potrafia sobie wyobrazic konsekwencji swojej idiotycznej jazdy), zarozumiali no i "wszystkowiedzacy". Wystarczy porownac statystyki wypadkow smiertelnych na drogach poszczegolnych krajow. Wiem, wiem Pierwszy kontrargument to bedzie ze w Polsce drogi sa do niczego. I tu znow brak fantazji Czy nie dopuszczalne jest pomyslec, ze szybkosc nalezy dostosowac do warunkow? Oczywscie ze nie W glowie polskiego kierowcy nie Tylko polak potrafi powiedziec, ze jak jechal po fatalnej drodze 180 km/godz. pijany i sie rozwalil, to to jest wina Tuska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
i drzewo roslo nie tam gdzie trzeba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Crow napisał:
Niestety, Polacy to najgorsi kierowcy na swiecie. Kompletnie bez fantazji (nie potrafia sobie wyobrazic konsekwencji swojej idiotycznej jazdy), zarozumiali no i "wszystkowiedzacy". Wystarczy porownac statystyki wypadkow smiertelnych na drogach poszczegolnych krajow. Wiem, wiem Pierwszy kontrargument to bedzie ze w Polsce drogi sa do niczego. I tu znow brak fantazji Czy nie dopuszczalne jest pomyslec, ze szybkosc nalezy dostosowac do warunkow? Oczywscie ze nie W glowie polskiego kierowcy nie Tylko polak potrafi powiedziec, ze jak jechal po fatalnej drodze 180 km/godz. pijany i sie rozwalil, to to jest wina Tuska

Eee tam Fantazje, to oni maja,jeszcze jaka! Tego im nie brakuje, brakuje im tylko wyobrazni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok