Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
mati miki (1241 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ciekawe skąd się w kołtunerii bierze przeświadczenie, że dla przykładu mięso z sarny, czy ryby złapanej samemu w rzece ma być zdrowsze z tej ze sklepu
zarówno, ta sarna jak i ryba to nie ma możliwości aby się dietetycznie i zdrowo odżywiać
musi z głodu wpieprzać co jej do ryja wpadnie
wdychać brudne powietrze, albo co deszcz z brudnego powietrza wytrąci, nawozy, pestycydy itp
i żre co ma jedynie w swoim najbliższym zasięgu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
farmy łososi mają bardzo restrykcyjne przepisy jeśli chodzi o zachowanie czystości wód i czystości ogólnie pojętej,pracuję na statku,który dowozi karmę dla łososi z Ewos we Floro. Wszystko ma być czyste począwszy od ładowni na statku do linii dostarczającej karmę ze statku na farmę. Nie dziwi mnie wzrastająca cena łososia,ale z pełną odpowiedzialnością stwierdzam ,że łosoś jest hodowany w najlepszych warunkach do tego stworzonych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
tylko tu nie chodzi w jakich warunkach jest karmiony tylko czym jest karmiony i jak jest karmiony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
natemat.pl/84743,dioksyny-barwniki-metal...y-jest-sie-czego-bac

articles.mercola.com/sites/articles/arch...-salmon-dangers.aspx

Łososie hodowlane są jeszcze bardziej zanieczyszczone niż łososie dzikie ze względu na wysokie stężenie trwałych zanieczyszczeń organicznych w paszy oraz dużą zawartość tłuszczu w ich mięsie (trwałe zanieczyszczenia organiczne mają tendencję do odkładania się w tkance tłuszczowej)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
ja mam pytanie do wszystkich gdzie moge kupic lososia badz dorsza swiezego + najlepiej od producenta badz hurtowni ___
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
w Bodø
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
jasta ja mieszkam w bergen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przecież pytałeś, gdzie można kupić
a nie, że mieszkasz w Bergenie i chciałbyś kupić w pobliżu Polacku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
tak jestem Polakiem jak ty. wiem ze nie napisalem.
widzisz jasta Polackiem morze ty jestes, bo ja jestem Polakiem.
ale to jest fakt . wiesz dlaczego w Polsce jest tak zle- a to dla tego ze nawet my Polacy nie potrafimy sie uszanowac na zachodzie a co dopiero w Polsce.
Palikot juz zglosil sprawe do sady przeciwko pisiorom, ze w Piatkowym wiecu mieli swastyki Ø=
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
marcinpawlak napisał:
tak jestem Polakiem jak ty. wiem ze nie napisalem.
widzisz jasta Polackiem morze ty jestes, bo ja jestem Polakiem.
ale to jest fakt . wiesz dlaczego w Polsce jest tak zle- a to dla tego ze nawet my Polacy nie potrafimy sie uszanowac na zachodzie a co dopiero w Polsce.
Palikot juz zglosil sprawe do sady przeciwko pisiorom, ze w Piatkowym wiecu mieli swastyki Ø=

jasta to typowy polocek ze slomnik...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok