Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Barnevernet odebrało parze nastolatków dziecko - Norwegia

Czytali temat:
(1202 niezalogowanych)
15 Postów
Błażej Bonin
(BlazejTomaszBonin)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Barnevernet odebrało parze nastolatków dziecko
za bardzo nie są tym przejęci gdyby mi moja córkę odebrali nie potrafił bym się nawet troszkę uśmiechnąć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Mirek eM
(MirekeM)
Wiking
Już dawno na to wpadli bolszewicy. Ich koncepcja wychowawcza zakładała odbieranie rodzicom nowonarodzonogo dziecka i umieszczanie go w placówce wychowawczej, gdzie miało by dorastać bez znajomości swoich rodziców i być wychowywane na wzorowego "człowieka radzieckiego". Takie są efekty lansowania neo-bolszewickiej koncepcjim społeczeństwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Barnevernet było też zdania, że dziecko w domu samotnej matki negatywnie się rozwijało.

Karoline była pod opieką mødrehjem (dom samotnej matki podlegający pod Barnevernet)

to teraz niech BV oskarzy jednostke nadzorujaca dom samotnej matki
i wyda wyrok nakazujacy likwidacje takiego nadzorcy
bo dzieci w podleglych mu placowkach zle sie rozwijaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
a jak by mi zabrali dziecko to by norwegia plonela. a to dlatego ze jest to przyklad hitlerjungen- badz bolszewizmu. Tak bym zrobil i by mnie nic nie interesowalo, dopoki dopoki by mi dziecka nie zwrocili, i mam nadzieje ze wkoncu nowy rzad im sporo ukruci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
BlazejTomaszBonin napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Barnevernet odebrało parze nastolatków dziecko
za bardzo nie są tym przejęci gdyby mi moja córkę odebrali nie potrafił bym się nawet troszkę uśmiechnąć...

Wydaje Ci się ,że się uśmiechali. Norweg to inna mentalność i uśmiechają się najwięcej w stresie i zakłopotaniu,gdyby płakała i lamentowała to by zrobili z niej niestabilną umysłowo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak

pracuj nad sobą
wypróbuj tę metodę,
zdaję sobie sprawę, że lekko nie będzie, ale obejrzyj kilkakrotnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:

pracuj nad sobą
wypróbuj tę metodę,
zdaję sobie sprawę, że lekko nie będzie, ale obejrzyj kilkakrotnie

nie no zarąbiste toooo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
POWSZECHNA DEKLARACJA PRAW CZŁOWIEKA ART 12 NIE WOLNO INGEROWAĆ SAMOWOLNIE W CZYJEKOLWIEK ŻYCIE PRYWATNE ,RODZINNE,DOMOWE, ANI W JEGO KORESPONDENCJĘ ANI TEŻ UWŁACZAĆ JEGO HONOROWI LUB DOBREMU IMIENIU.KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO DO OCHRONY PRAWNEJ PRZECIWKO TAKIEJ INGERENCJI LUB UWŁACZANIU.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
baga napisał:
POWSZECHNA DEKLARACJA PRAW CZŁOWIEKA ART 12 NIE WOLNO INGEROWAĆ SAMOWOLNIE W CZYJEKOLWIEK ŻYCIE PRYWATNE ,RODZINNE,DOMOWE, ANI W JEGO KORESPONDENCJĘ ANI TEŻ UWŁACZAĆ JEGO HONOROWI LUB DOBREMU IMIENIU.KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO DO OCHRONY PRAWNEJ PRZECIWKO TAKIEJ INGERENCJI LUB UWŁACZANIU.

norgi się nie stosują ,to nie ich prawo oni maja prawo buszu 99 % przypadków jest na zasadzie zachodzi prawdopodobieństwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Sprawa z wczorajszych gazet, obywatelka Brazylii była ścigana przez BV uciekała z córką do ambasady swojego kraju,była ścigana pod sama bramę!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok