Co zrobia wolnozyjace koty z mojej okolicy jak pojade na swieta? Zupelnie nie mam pojecia jak zabezpieczyc im pozywienie...
Wcale przez to zima i snieg mnie nie ciesza!
"Darwin" zadba o nadwyzke kotow, a w lesie sa niewybredne zwierzeta ktore kocina niepogardza =D Ewentualnie mozna oddac chinczykowi jakiemus to sobie zrobi jakis swiateczny przysmak
lena1 napisał: Co zrobia wolnozyjace koty z mojej okolicy jak pojade na swieta? Zupelnie nie mam pojecia jak zabezpieczyc im pozywienie...
Wcale przez to zima i snieg mnie nie ciesza!
Obudzi sie w nich instynkt lowcy. Zaczna polowac, a jak nie to pojda spac i sie "zahibernuja"
PS
O koty sie nie martw, sa na koncu prawie kazdego lancuchu pokarmowego, prawie nic ich nie je. no mzoe po za mieszkancami Azji poludniowo-wschodniej.
Varselsymbol
Extreme weather warning
Navn Ivar
AreaMøre og Romsdal og Trøndelag
Phase B
Timeonsdag 11. desember kl 23:23
The extreme weather forecast is valid for Møre og Romsdal og Trøndelag Torsdag ettermiddag og kveld kortvarig vest og nordvest sterk storm 30 m/s eller orkan 33, med vindkast 40-50 m/s inn over land.
Beskrivelse av værsituasjonen:
Lågtrykk vest for Storbritannia går nordaust og forsterkar seg til eit stormsentrum 978 hPa på kysten av Trøndelag torsdag ettermiddag. Den sterke vest til nordvestlige vinden ser ut til å verte kortvarig og treffe med størst kraft på Nordmøre og Trøndelag.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.