Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(3890 niezalogowanych)
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
a jo norwegom nic nie zawdzieczam , sam do czegos do chodze, a praca jest praca czy tutaj czy w Polsce czy w Rosji , to jest to samo.
Barbarka i Jasta jestem tylko ciekaw kiedy wam norki powiedza przykry rasistowski gest . ?
Ostatnio szwab pierdolony w dupe mnie obrazil , powiedzial to co nie powinnien , ze my polacy w no jestesmy 2 kategori - a ja sie nie zastanawialem bo juz adrenalinka poszla do gory i dostal lopata i polamal noge . Moze i moje szczescie a moze i jego Bo slyszalo to wiele osob, kladlismy kanalize akurat a on mnie wyzywal. Sprawe zalogodzil szef. Ale powiedzial jak bedzie jeszcze taka sytuacja w moja strone to mam isc do niego - Sam szef ma gesty faszystowskie, ale szwabow najwyrazniej nie lubi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
Jasta ty jestes typem prostaka. Moze pogadam z siostrzencem i namierzy twoje ip- i w tedy wyslemy do twojej miejscowosci co ty na to palan..... pier.... w du....
Ty juz nie obrazaj ludzi . Bo ty kup.... scie..... z Polski jestes jak wrzo.... na dupi.... u norkow , ale i twoj czas dojdzie konca i bedziesz plakal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
Barbarka a ty zapewne pier.... Ukrain.... jestes badz twoj dziadek byl pier....SS co ze tak piszesz szma..... na Polakow , ale i przyjdzie czas na Ciebie jak ci ....... zabiora to w tedy bedziesz szm... pier...w du..... Pisala jaka norwegia jest glupia. Niezycze ci tego ale zastanow sie co piszesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
Tutaj niektorzy pisza pierdoly ze jak to jest dobrze w No , ale jak wpierda.... chleb ze smalcem to juz zapomnialy i teraz pisza na Polske i Polakow - Chodzi o jaste i ta smieszna barbarke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ja nie kąsam dłoni, która mnie karmi
jak te chamy pawlaki co to chleb ze smalcem w kieleckiem jadły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
Jasta z Barbarka pisza akurat o swojej rodzinnie zapomnialem ,
A dlaczego przyjechaliscie do No , poto aby cos miec , dlatego przestancie pisac na swoich rodakow -Biedaki pierdolo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
marcin pawlak
(marcinpawlak)
Wiking
akurat pawlakiem nie jestem . Dunin-Borkowski z Lomzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Barbra O...
(Barbarka666)
Wiking
marcinpawlak napisał:
Barbarka a ty zapewne pier.... Ukrain.... jestes badz twoj dziadek byl pier....SS co ze tak piszesz szma..... na Polakow , ale i przyjdzie czas na Ciebie jak ci ....... zabiora to w tedy bedziesz szm... pier...w du..... Pisala jaka norwegia jest glupia. Niezycze ci tego ale zastanow sie co piszesz
Uważnie mój wpis przeczytaj głąbie a potem mnie obrażaj...Czytanie to jedno a zrozumienie to drugie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Bimber na keczupie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok