Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Paweł Kwiatkowski ON Tamten lol2401 (2317 niezalogowanych)
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Ja sądzę, że skoro jest tak dużo na świecie biedoty razem z islamem który w znacznej części jest fanatyczny, ale nie tylko wyznawcy jakiejkolwiek religii mogą być fanatyczni. Za Hitlerem poszli fanatyczni niemcy, głównie z powodu biedy i obietnicy władzy nad światem. To będziemy mieli na świecie ciągłe utarczki. Mam nadzieję że 3 wojny światowej nie dożyję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
lena1 napisał:
Nie wiem czy chodzi mi o to by być poprawną politycznie czy też nie. Za wieloma, a właściwie większości wniosków o azyl kryje się niewyobrażalna ludzka tragedia. Jak my cierpieliśmy, to chcieliśmy pomocy , współczucia....Wyciągaliśmy ręce o pomoc, wsparcie. Jeśli sami tych czasów nie pamiętacie to porozmawiajcie z rodzicami.
Teraz uważamy się za nadludzi.
Polecam więcej pokory!
Wiec dać im normalna prace i niech zarabiają na siebie. Wygonić na budowe do łopaty, taczki itp. ale nie!!!! to bedzie już rasizm bo jak to żeby azylant fizycznie pracował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
czesio.:* napisał:
AndersB napisał:
lena1 napisał:
Nie wiem czy chodzi mi o to by być poprawną politycznie czy też nie. Za wieloma, a właściwie większości wniosków o azyl kryje się niewyobrażalna ludzka tragedia. Jak my cierpieliśmy, to chcieliśmy pomocy , współczucia....Wyciągaliśmy ręce o pomoc, wsparcie. Jeśli sami tych czasów nie pamiętacie to porozmawiajcie z rodzicami.
Polecam więcej pokory!
Wiec dać im normalna prace i niech zarabiają na siebie. Wygonić na budowe do łopaty, taczki itp. ale nie!!!! to bedzie już rasizm bo jak to żeby azylant fizycznie pracował

ładnych pare lat sie krece po norwegi po różnych miejscach ale ciapatego na robocie nie spotkałem...natomiast gdy muszę coś załatwic w nav-ie...zawsze się paru znajdzie
Czesiu, na początku jak przyjechałem do Norge robiliśmy remont u ciapatych w domu, najbardziej mnie zdziwiło że było tam 6 czy 7 mieszkańców i nikt nie wychodził do pracy całymi dniami, po ok. 3tyg wróciliśmy tam 2piętro robić... sytuacja ta sama HIGH LIFE
Gdybym mógł cofnąć czas, wolałbym suchary wpierdalać jak pracować u nich!!!
p.s. dodam ze nie była to fucha na czarno tylko przez norweską firme, zeby nie było ze malowałem za 100nok/t
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
lena1 napisał:
Polecam więcej pokory!

a koronki to do Alkaidy wysylaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok