Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
beneksbaat beneksbaat jarek121 Miłosz Alberski (1115 niezalogowanych)
1 Post

(pawlaczek)
Wiking
Oby jak najwiecej zatrzymali...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(albercik27)
Wiking
pawlaczek piszesz oby jak najwiecej zatrzymali a sam kupujesz piwko czy wodke z przemytu...ogarnij slownictwo nie rob z siebie .....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
albercik27 napisał:
pawlaczek piszesz oby jak najwiecej zatrzymali a sam kupujesz piwko czy wodke z przemytu...ogarnij slownictwo nie rob z siebie .....Może właśnie dlatego tak Pisze , ponieważ chce skończyć z tym Nałogiem a nie może , bo "kolesie" dostarczają towar prosto pod drzwi i to z Niskim ukłonem .
A tak , będzie po kłopocie , On to chce tanim kosztem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(mlodyk1)
Wiking
"smutne jest tylko to, ze przez ostatnie kilka lat norwegia zmienila sie tak nie fajnie;
z pieknego miejsca pelnego otwartch ufnych ludzi w dziure pelna smieci i rasizmu, ale mozemy sobie sami za to podziekowac (i nie mowie tu tylko o nas), my wszyscy przyjezdni zlozylismy sie na caloksztalt innej, dzisiejszej norwegii..takiej breivikowej…"
Potwierdzam to 8-9 lat temu naprawde podobalo mi sie tu, mogłem tu życ lecz tydzień temu ktoś chciał porwać dziecko 6 latke dziecko nie zgodziło się wsiaść do auta i szybko pobieglo do busa szkolnego, a typ śledzil 6 latke aż do samej szkoły jechał za busem szkolnym, po czym zostala poinformowana policja, ale do czego to dochozi Bus szkolny podjezdza pod sam dom prawie a tu takie numer w biały dzień.
Rok temu ukradli mi auto, pare miesiecy tmu wlamali mi sie do domu. Aż strach spać we własnym łóżku a dodam, że mieszkam w spokojnej miejscowosci.
Brak słów, jak już się bać to we własnym kraju a nie na obczyznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Hardi piszesz o zwykłych ludziach PATOLOGIA. Myślę, że te słowa są niesprawiedliwe i powinienech ich się wstydzić. Będziesz miał szczęście jak ktoś Ci za te słowa nie dobierze się do cztersch liter.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
nie wiem kto tlumaczyl ten serial dla tv ale tam sa bledy na bledach i stylistyczne i ortografy, a do tego przekrecane slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów

(Annette)
Nowicjusz
POPIERAM GABRIELA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok