Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Zasiłek dla bezrobotnych - Norwegia

Czytali temat:
(598 niezalogowanych)
9 Postów
tomek putin
(putin79)
Wiking
w norwegii mam przepracowane okolo 18 miesiec teraz mam umowe na projekt ktory zakonczy sie w czerwcu tego roku w tym samym czasie zakonczy sie moje pozwolenie na prace ,jesli nie zostanie mi przedluzona umowa na kolejny projekt to czy moge sie starac o zasilek dla bezrobotnych wiedzac o tym iz nie mam waznego pozwolenia na prace,z gory dziekuje za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Potrzebuję formularz wniosku o przyznanie zasiłku dla tymczasowo bezrobotnych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Marcin Nowicki
(grza1)
Wiking
To ciekawe. Skoro płaci się podatki jaki składki socjalne to chyba należy się zasiłek dla bezrobotnych. Nav informuję że zasiłek idzie w parze z pozwoleniem, lecz ambasada Polski mówi co innego. Żeby mieć pozwolenie potrzebujesz pracy. Skoro jesteś bezrobotny to nie masz pracy jak i pozwolenia. W Navie zgłupieli jak im w ten sposób tłumaczyłem...Trzeba cisnąć ich o inaczej nic sie nie załatwi!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
dzialaslnosc gospodarcza owszem mozna ubiegac sie ozasilek ale tylko wtedy gdy placilo sie pelne skladki i podatki.prosto kolega jak wiekszosc polakow placil najnizszy z mozliwych podatek i w navie powiedzieli mu ze nie moze sie ubiegac o jaka kolwiek pomoc finansowa.wiem ze trzeba napewno placic skladki socjalne przez rok pelen w norwegi.jeszcze jedno oczywiscie staly numer personalny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Gerard Gerard
(ewger1)
Wiking
a może ktoś by zmienił te dane w artykule bo wstyd ,one są z 06.02.2009.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok