Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Duńska telewizja pokaże sztukę na podstawie manifestu Breivika - Norwegia

Czytali temat:
halina manka (516 niezalogowanych)
1 Post
zenek Burant
(michalg510)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Duńska telewizja pokaże sztukę na podstawie manifestu Breivika
tajnatechnologia.blogspot.no/201 ... -niem.html

tajnatechnologia.blogspot.no/201 ... pisek.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Samo wspomnienie tego POTWORA rodzi we mnie odrazę i grozę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
zenek Burant
(michalg510)
Wiking
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Niewykształceni często, albo długo siedzący na AAP po długim zwolnieniu z byle powodu Norwegowie idą na socjal. Znam kilku załamanych tą sytuacja, psycha im siada. Jak mieli ciemno, zimo, byli samotni w górach, ale mieli kasy w bród, aby się bawić i podróżować, to było ok. Teraz znam kilku, co myśli mimo dobrego socjalu o najgorszych rzeczach, niewiele im brakuje do Breivika, on staje się ich mentorem w pewnym sensie. Prosty Norek z gór nie rozumie kapitalizmu, wie że ma gorzej i się buntuje. A tu jeszcze zabiorą AAP, czyli możliwość brania renty przejściowej po roku zwolnienia, która razem z Arbeids med Bistand może trwać do 5 lat i jak tu za sam socjal żyć? Do szkoły nie po drodze, ciężka praca beee, bez dobrego alkoholu, taksówki, czyli paru tysięcy koron na wydanie w wekend ani rusz i jak tu żyć? hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tym z socjalu to raczej daleko do Breivika bo oni to lubia tych co na nich polowanie sobie urzadzil.

Mogliby nakrecic film o tym jak tlucze mlode zindoktrynowane czerwone socjalistyczne scierwo juz w zarodku fajnie by sie ogladalo popijajac wodke. Lepiej by smakowala widzac jak winni avgfitu ukradzionego w vinmonopol dostaja kulki (I za wszystkie inne avgifty!) Szkoda tylko ze Stoltenbergowi i Judasowi Gahr Støre sie upieklo.

PS. Wiem ze Breivik ich zabil z zupelnie innych powodow niz za socjalizm (za multikulture zdrade narodu itp itd. etc.) ale mozna patrzec z przyjemnoscia majac wlasne powody do tego zeby jedynym dobrym socjalista byl martwy socjalista.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Tym z socjalu to raczej daleko do Breivika bo oni to lubia tych co na nich polowanie sobie urzadzil.

Mogliby nakrecic film o tym jak tlucze mlode zindoktrynowane czerwone socjalistyczne scierwo juz w zarodku fajnie by sie ogladalo popijajac wodke. Lepiej by smakowala widzac jak winni avgfitu ukradzionego w vinmonopol dostaja kulki (I za wszystkie inne avgifty!) Szkoda tylko ze Stoltenbergowi i Judasowi Gahr Støre sie upieklo.

PS. Wiem ze Breivik ich zabil z zupelnie innych powodow niz za socjalizm (za multikulture zdrade narodu itp itd. etc.) ale mozna patrzec z przyjemnoscia majac wlasne powody do tego zeby jedynym dobrym socjalista byl martwy socjalista.

Powiem Ci chlopcze tak - waz slowa, zastanawiaj sie nad tym, co publikujesz w internecie...Nie jestes anonimowy, malo tego, dokladnie sprecyzowales kim jestes i gdzie pracujesz. Przyszlo Ci do Twojej przezartej nienawiscia glowy, ze pewne wypowiedzi i poglady sa scigane przez prawo ? Watpisz ? To polecam Ci doinformowanie sie, jakie zarzuty zostaly postawione Vikernesowi, bo to, ze zostal zwolniony (brak dowodow na planowanie zamachu), to nie znaczy, ze nie zostaly mu postawione inne zarzuty. Wylej sobie kuble zimnej wody na pusta glowe, poki nastepny raz wyglosisz takie poglady publicznie - prawniku z bozej laski...

Nazywasz socjalistow scierwem, wrecz chetnie widzialbys ich smierc, zalujesz, ze konkretne osoby nie zginely z rak Brevika - jakim scierwem nazwiesz siebie ? Czyli czlowieka, ktory za poglady polityczne rozdawalby kulki w leb ? Tacy jak Ty, fanatycy przezarci nienawiscia, sa winni najgorszych zbrodni.

Nie jestes jedyny na tym forum, ktory nienawidzi innych za poglady polityczne, za pochodzenie, za wyznawana religie, ale Ty, zbyt precyzyjnie, pewne osoby i grupy okreslasz, jako przeznaczone do kulki w leb....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Mam prawo uwazac co tylko chce o ile sam niezamierzam popelnic przestepstwa ani do niego sie przygotowywac. Moge pochwalac lub krytykowac wszelkie polityczne wydarzenia. Moge mowic jakie bym chcial aby panowaly zasady, o ile niezamierzam niedemokratycznie ich wprowadzac. Ba moge nawet powiedziec ze chcialbym zeby wprowadzono prawo iz czerwonych zlodzieji mozna rozstrzelac o ile to prawo by zostalo wprowadzone przez demokratycznie wybrana partie majaca 2/3 Stortinget.

Vikernes KUPIL na zone bron i grozil tym ze OSOBISCIE zlamie prawo. Ja niezamierzam lamac zadnego prawa ani robic nic nielegalnego. Poprostu wyrazam osobista i prywatna radosc zawsze jak czerwoni zlodzieje dostaja kulki lub w inny sposob gina poniewaz uwazam iz mnie okradja i robia mi osobista krzywde i mam prawo tak uwazac, tak jak ludzie maja prawo na nich glosowac a ja moge glosowac na kogo chce lub zalozyc wlasna partie.

Socjalisci NIE sa religia, mniejszocia rasowa, grupa etniczna, "legningiem seksualnym" wiec moje slowa niesa nienawisca na tle etnicznym czy rasowym. Wiec mam prawo uwazac ze chcialbym aby wszyscy zlodzieje wyzdychali LECZ nie nawoluje do czynow kryminalnych ani nikogo niezachecam aby zrobil cokolwiek nielegalnego. Wrecz odradzam i przeciwdzialam lamaniu prawa mowiac ze: niewarto zabic smiecia a siedziec jak za czlowieka.

We wrzesniu legalnie i demokratycznie czerwone scierwo wyskoczy ze stolka I moge takze uwazac iz Breivik mogl zabic Stoltenberga i Judasa Gahr Støre zamiast tych czerwonych na wyspie no bo przeciez mogl to ocena sytuacji i zdarzen juz historycznych a nie nawolywanie do zabicia kogokolwiek.

PS. Siebie nazwe kapitalista. I w systemie gdzie by to bylo legalne i dozwolone z wielka checia w ramach armii bialych (nie chodzi o kolor skory tylko poglady polityczne aka Rosja 1917) bym dawal kulki czerwonej holocie (legalnie na wojnie). W moim prywatnym mniemaniu ludzie maja niezwykle niska wartosc gdyz latwo sie reprodukuja i wyprodukowanie 1000cy do niczego nienadajacych sie matolow na socjal to zaden problem, za to dobra materialne sa wartosciowe. Fajnie to ujeli Amerykanie na jednej stacji benzynowej pod napisem "NO smoking" napisali "We know that your life is worthless, but petrol is goddamn expensive." Czlowiek jest tyle wart ile ma dobr materialnych oraz mozliwosci ich uzyskania/wyprodukowania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Smutno kiedy się czyta takie straszne słowa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jak zwykle duzo wodolejstwa, malo na temat.

Wybiore Ci wiec kwintesencje problemu :

Panstwowy urzednik, w godzinach pracy, korzystajac ze sluzbowego komputera, wyraza ubolewanie na forum internetowym, ze kule Brevika nie dosiegly konkretnych osob, jak np. premiera Stoltenberga....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to jest państwowy urzędnik o
długim słowiańskostepowym korzeniu
nie udało się go poddać procesowi germanizacji w stopniu chociażby minimalnym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj