Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Aurlandsdalen (część II) - Norwegia

Czytali temat:
(329 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Aurlandsdalen (część II)
Byłem w Aurlandsdalen parę dni temu i ... zawiodłem się. Dolinka jak dolinka. Zarośnięta krzakami, że niewiele widać. Nazywanie jej Wielkim Kanionem Norwegii to ogromna przesada. Można się przespacerować ale nic szczególnego. To oczywiście moja subiektywna opinia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
klemens napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Aurlandsdalen (część II)
Byłem w Aurlandsdalen parę dni temu i ... zawiodłem się. Dolinka jak dolinka. Zarośnięta krzakami, że niewiele widać. Nazywanie jej Wielkim Kanionem Norwegii to ogromna przesada. Można się przespacerować ale nic szczególnego. To oczywiście moja subiektywna opinia.

Nie przejmuj się, z twoim zdaniem i tak się nikt nie liczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Obojętne mi jest, czy ktoś się liczy z moim zdaniem. Być może lepsze wrażenie odniósłbym, gdybym nie naczytał się tylu oh-ów i ah-ów na ten temat. Po prostu spodziewałem się duuużo więcej.
Doilina jest po prostu ładna, chwilami nawet bardzo ładna ale nic więcej. Gdyby nie norweskie bu i hytte, mogłaby być równie dobrze np. w Tatrach. Wiele jest w Norwegii szlaków znacznie atrakcyjniejszych. Jeśli ktoś jest w okolicy Aurland warto tu podjechać ale przyjeżdżać specjalnie, moim zdaniem nie warto. Tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok