Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(993 niezalogowanych)
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Lena dlaczego ty się boisz polskich nacjonalistów , to normalni ludzie , krzywdy ci nie zrobią i przypominam , ze to nie nacjonaliści rządzą Polską !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Matboy tak rządzi wnuczek wermachtowca dla którego ,, Polskość to nienormalność,, ciekawe że niemieckość to nie jest nienormalność
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jan ?
(jano2)
Wiking
Obecnie mamy coś gorszego w europie niż komunizm czy faszyzm tylko ludzie tego nie widzą lub nie chcą widzieć ale oni rosną w siłę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Remek R
(Remo)
Nowicjusz
Bzdury i tyle wielkie mi co kolorową swastykę wystawili i wielka afera. Poza tym większych nacjonalistów i faszystów od arabów nie ma. Wystarczy spojrzeć na bliski wschód jak są ludzie innego wyzwania czy pochodzenia traktowani. Jak ich tu będzie więcej to będą to samo robić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Jakub Krzeminski
(Krzemien)
Wiking
Ja proponuje ta piosenkę tak dla przypomnienia tym wszystkim bardziej norweskim niż norwedzy !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Daro Gda
(Darogda)
Wiking
Uwazam ze byla to zwykla prowokacja...czesc kibicow jest nie zadowolona z dzialan zwiazku i porownali jego dzialalnosc do nazistow wpisujac w jego nazwe swastyki...ot co..naditerpretownie tego wydazenia jest nie powazne..dla mnie to zwykly heppening...byc moze nie smaczny ale nad tym nie bede dyskutowal ...De gustibus non est disputandum..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Remek R
(Remo)
Nowicjusz
Krzemien napisał:
Ja proponuje ta piosenkę tak dla przypomnienia tym wszystkim bardziej norweskim niż norwedzy !

Hip Hopu nie trawię ( wolę rocka z lay 60-70 ) ale tekst optymistyczny.
Jak byłem młody to też miałem poglądy jak LENA
założyłem w PL firmę pojeździłem po świecie i mi się klepki poprzestawiały
Lewactwo i poprawność polityczna w EU nas pogrąży i przyjdzie czas że lewaki będą całować Polską ziemie bo to będzie jedyny kraj w którym będą traktowani jak ludzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Daro gda prowokacja ? gdyby się to zdarzyło w Polsce pewnie byś tak nie napisał, a cały świat przeczołgałby nas po wszystkich mediach, o ile się orientuję to faszystowskie symbole są zakazane.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(RadoslawDubicki)
Wiking
Większosć Norwegów to faszyści,nacjonaliści.Jak żyję to jeszcze nie spotkałem innego,może poza moim szefem który sam się zdziwił że wyżucono mnie z budowy za to tylko ze nie znałem języka norweskiego...porażka tego narodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Doro.gda ...dyskusja o gustach... no chyba nie w tym miejscu!
Remo coś nas jednak łączy... myślę tu o muzyce.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok