Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Trondheim: piłkarski skandal ze swastyką w tle - Norwegia

Czytali temat:
(994 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Trondheim: piłkarski skandal ze swastyką w tle
a nie mówiłem faszyzm wiecznie żywy w Skandynawii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
krzysztof ignaszak
(kaliszanin)
Wiking
faszyzm to nic zlego to pozytywny nacjonalizm!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
taaa wylatujący kominami ktoś myli pojęcia faszyzm i nacjonalizm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Baga piszesz w Skandynawii...a u nas w Polsce? Widziaeś przecież polskich narodowców pana Zawiszy!
DROGI KALISZANINIE, NIESTETY NIE ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ, NACJONALIZM TEŻ NIE JEST CZYMŚ POZYTYWNYM, MIŁOŚĆ DO OJCZYZNY, PATIOTYZM TAK, nacjonalizm NIE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
piszemy o Norwegii , a nie o Polsce ,w Polsce nikt nie wywiesza na stadionach swastyk!!Widziałaś na stadionie w Polsce swastykę ??? gdzie na jakim meczu ???proszę podaj !Narodowcy mają takie samo prawo jak Liga Muzułmańska czy Żydzi w Polsce są w końcu u siebie ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Artur Zawisza jest posłem na sejm IV i V kadencji ma takie samo prawo jak poseł Godson Z Nigerii czy mniejszość niemiecka , czy Ukraińcy w naszym sejmie.Chyba że Polacy nie mają prawa głosu w swoim kraju Pan Artur Zawisza nie wywieszał flagi ze swastyką. Żydzi bijący Palestyńczyków i rugujących ich z własnych ziem jak ich nazwać?? Lena1
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Przepraszam, że Cię uraziłam. Niestety mamy odmienne zdanie, a sprawa faszystów przeraża mnie tak samo w Polsce jak w Norwegii. Masz oczywiście prawo do swojego poglądu, podobnie jak ja, wyraziłam swoje zdanie, a nacjonalistów polsich boję się bardzo. BYĆ MOŻE MIMO PORZĄDNEGO ,POLSKIEGO NAZWISKA, GDZIEŚ TAM PO DRODZE MIAŁAM JAKICHŚ NIEWŁAŚCIWYCH PRZODKÓW!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
Lena nie uraziłaś mnie normalna wymiana poglądów, o to chodzi lubię z tobą dyskutować jesteś osobą o wysokiej kulturze osobistej pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Miło mi, dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
a tak swoją stroną Muzułmanie nie tak dawno zbierali pieniądze na ulicach Oslo na broń do zabijania niewiernych i Żydów i ktoś im wybudował te 121 meczetów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok