Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Dzień liczenia zagranicznych ciężarówek - Norwegia

Czytali temat:
wwwww oooo (696 niezalogowanych)
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Dzień liczenia zagranicznych ciężarówek
a nie można liczyć tych ciężarówek na granicy?? przecież wystarczy popatrzeć na monitoring , kamery są wszędzie przy drogach znowu ktoś weźmie kasę za akcję .Nie rozumiem w czym problem że z Polski czy Szwecji,Dani ,Niemiec przewozi się towary ciężarówkami ich samochodami?? To jest nielegalne? a czym mają przewozić aby Norwegów nie drażnić na furmankach?Towary podlegają ocleniu to urząd celny ma dane ile jest ciężarówek na obcych rejestracjach. Pewnie będą liczyć te samochody podwójnie jak wjeżdżają i wyjeżdżają a kto to sprawdzi tych liczących ?? należy powołać urząd do sprawdzenia tej akcji.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
volvo volvo
(volvo)
Wiking
baga, czytaj ze zrozumieniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie wazne zrozumienie tematu, nie wazne nawet jaki temat
Wazne, ze wszystko co Norwegowie u siebie robia, jest poddane krytyce Polakow
Nie przepuszcza rybie, ciezarowce i wszystkiemu co wokol sie wydarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
czy to moja wina , że tutaj tak jest ?? sami się proszą Norwegom ciągle coś przeszkadza a to Rumuni bo żebrzą , a to nienorweskie linie lotnicze ,a to papier toaletowy który produkują w Finlandii to emigracja (będzie ich dużo kosztowała) co nie można pisać o tym ??Teraz transport ,ciągle im źle ciągle im coś nie pasuje, wystarczy poczytać gazety norweskie albo nyhetne na NRK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
baga napisał:
czy to moja wina , że tutaj tak jest ?? sami się proszą Norwegom ciągle coś przeszkadza a to Rumuni bo żebrzą , a to nienorweskie linie lotnicze ,a to papier toaletowy który produkują w Finlandii to emigracja (będzie ich dużo kosztowała) co nie można pisać o tym ??Teraz transport ,ciągle im źle ciągle im coś nie pasuje, wystarczy poczytać gazety norweskie albo nyhetne na NRK

To nie Norwegom przeszkadza, to Tobie i podobnym przeszkadza, czym zajmuja sie Norwegowie w swoim kraju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
polecam stronę o całkowitym zakazie palenia za 10 lat w Norwegii i źle zarządzanej policji ale pewnie sie czepiam tylko po co drukują takie newsy w prasie norweskiej po co ??? Norwedzy sami się siebie czepiają.A ja to komentuję mam prawo. Nigdzie nie pisałem że mi to przeszkadza tylko komentuję chyba, że już weszła ustawa, że komentować nie wolno i zamkną fora internetowe i będzie jedynie słuszna propaganda sukcesu ,ale chyba już to przerabialiśmy??Był taki ustrój jedyny słuszny ,cudowny wiemy jak się to skończyło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
o! pardą Lindemns masz rację rasa nadludzi czysta nordycka sama może siebie krytykować Polakom nie wolno, mają pracować , mają płacić podatki, uczyć się norweskiego, integrować się i siedzieć cicho. A czujny Lindemans będzie tego pilnował żeby się nikt nie wychylił.Myślisz ,że dadzą ci medal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ja niczego nie pilnuje Ja mam tylko ubaw z ludzi, ktorym wszystko przeszkadza (dlatego, ze norweskie - w Polsce te same i gorsze rzeczy ich nie raza ), liczenie ciezarowek, zalecenia zywieniowe, Vinmonopolet - wszystko podlega krytyce - bo norweskie
Powiadaja, ze "zlej baletnicy.....". Jak dla mnie, to mozesz krytykowac cala dobe (z przerwa na sen), mnie to co najwyzej bawi Swoja droga to musi byc ciezkie, byc tak sfrustrowanym wszystkim co otacza w Norwegii Nie szkoda zycia i nerwow na taka codzienna frustracje i narzekactwo ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
czytaj kobieto ze zrozumieniem to Norwegom przeszkadzają ciężarówki nie mnie! od dawna jesteś w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
aga bandola
(baga)
Wiking
dziwne bo wjeżdżające ciężarówki płacą bramki i kupują paliwo na trasie czyli zasilają norweski budżet
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok