kamil75 napisał: gdans to jest dziura i swtyd to komus pokazywac poza starowka 1h zwiedzania to tyle a reszta to masakra wstyd mi za to miasto 4 lata tam mieszkalem i czasem bywam krakow wroclaw ewent pyrandia
kamil > wpadnij na warszawską starówke, a twoje zajebiste pekaesy poczują moc : )
U nas norki zachowuja sie bardzo elegancko > maja szacun dla stolicy!
A jak zechcą kure oskubac (kfc) to pojadą na prowincje
CZY KTOŚ SPOTKAŁ NORWEGA, KTÓRY BYŁ W POLSCE I NIE WIDZIAŁ OBOZU AUSCHWITZ?
Ja nie!
Nic innego nie widzieli, tylko ten cholerny obóz!
W mojej pracy zrobili nawet wycieczkę tylko do tego obozu, a po powrocie byli podjarani tym, że pili piwo w wielkich kuflach.
Even napisał: CZY KTOŚ SPOTKAŁ NORWEGA, KTÓRY BYŁ W POLSCE I NIE WIDZIAŁ OBOZU AUSCHWITZ?
Ja nie!
Nic innego nie widzieli, tylko ten cholerny obóz!
W mojej pracy zrobili nawet wycieczkę tylko do tego obozu, a po powrocie byli podjarani tym, że pili piwo w wielkich kuflach.
...to dziwne, bo ja nie znam norwega który zwiedzał Auschwiz
Znajoma norka powiedziała mi, że jej córka w przyszłym tygodniu jedzie na szkolną wycieczkę do Polski . Połowa klasy która miała b.dobre wyniki w nauce jedzie do St Petersburga,a druga z gorszymi wynikami do Krakowa i Oświęcimia.
kenaj321 napisał: Znajoma norka powiedziała mi, że jej córka w przyszłym tygodniu jedzie na szkolną wycieczkę do Polski . Połowa klasy która miała b.dobre wyniki w nauce jedzie do St Petersburga,a druga z gorszymi wynikami do Krakowa i Oświęcimia.
a w ktorym miescie jest 50 razy wiecej do zwiedzania?
zakute paly moga sie napic napoju z napisem piwo w Krakowie i im wystarczy
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.