Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Konrad O1978 Lila Nowak (3633 niezalogowanych)
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
do KGGAP -mam do Ciebie prosbe .prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia.powodow jest kilka oziom Twoich wypowiedzi i sposob myslenia jest zenujacy i jedynie sie tu osmieszasz.wiekszosc Twoich wpisow jest naprawde beznadziejna.proponuje tez cofnac sie do podstawowki i troszke powtorzyc ortografie.moge to dla Ciebie zrobic i podeslac Ci slownik.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fjord)
Wiking
Do ja543

Co do ortografii Panie Miodek to sam zobacz jak piszesz
Zrozum też że są tacy co się tutaj urodzili i mają prawo niepoprawnie pisać i składać zdania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
ppp ppp
(ja543)
Wiking
a gdzie Ty widzisz bledy w moim poscie???ze nie zaczynam wielka litera to jedynie z nadzieja ,ze kazdy mysalacy wie ,iz po kropce jest nowe zdanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
ja543 napisał:
a gdzie Ty widzisz bledy w moim poscie???ze nie zaczynam wielka litera to jedynie z nadzieja ,ze kazdy mysalacy wie ,iz po kropce jest nowe zdanie.

TY IDZ DO SZKOŁY IDIOTO.. JAKBYS MYŚLAŁ TO BYŚ WIEDZIAŁ ŻE, ŻE NIEKTÓRZY LUDZIE MAJA DYSLEKSE HAHAHAHAH...... pOZATYM JAKBYŚ SIĘ UCZYŁ I CZYTAŁ TO BYŚ WŁAŚNIE WIEDZIAŁ JAKIE nORWEGIA MAZAPLECZE FINANSOWE.. WIĘC GDZIE TU GŁUPOTY HAHAH .. BRAK...A CO DO POLICJI TAKA PRAWDA... SA TACY I TACY... ALE CHYBA KTOS PRACUJE W POLICJI ZE TAKIE OBURZENIE HAHAHAH
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

Odp: Najgroźniejsze gangi w Oslo 1 Tydzień temu Oklaski: 1
do KGGAP -mam do Ciebie prosbe .prosze nie wypowiadaj sie na tematy o ktorych nie masz pojecia.powodow jest kilka oziom Twoich wypowiedzi i sposob myslenia jest zenujacy i jedynie sie tu osmieszasz.wiekszosc Twoich wpisow jest naprawde beznadziejna.proponuje tez cofnac sie do podstawowki i troszke powtorzyc ortografie.moge to dla Ciebie zrobic i podeslac Ci slownik.

podstawowki??? komplement
Syria albo Pakistan to odpowiednie miejsce dla niej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
patim napisał:

Odp: Najgroźniejsze gangi w Oslo 1 Tydzień temu Oklaski: 1

podstawowki??? komplement
Syria albo Pakistan to odpowiednie miejsce dla niej

a co byles ze wiesz? dziekuje ale nie potrzebuje zwiedzac twoich miejscowek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
KGGAP napisał:
a co byles ze wiesz? dziekuje ale nie potrzebuje zwiedzac twoich miejscowek
pewnie
szkoda podwozia
a wie kto, skąd to
podwozie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a już wiem
podwozie z Mławy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a co byles ze wiesz? dziekuje ale nie potrzebuje zwiedzac twoich miejscowekjak czytam takie jaj wypowiedzi to coraz bardziej sklaniam sie do popierania islamu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
patim napisał:
a co byles ze wiesz? dziekuje ale nie potrzebuje zwiedzac twoich miejscowekjak czytam takie jaj wypowiedzi to coraz bardziej sklaniam sie do popierania islamu

tak sobie tlumacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok