Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karol S Adam Kowal BlazejK Leszek Jankowski (3920 niezalogowanych)
2 Posty
HWK HWK
(wuizetos)
Wiking
krolestwo jasty to klawiatura i monitor, tak sobie mysle ze w tej polszy to fale mial chlopina na kazdym kroku, kopany w dupe calutki marny zywot, a zeby mial jakichs kolegow zeby z nimi napic sie zolci to mogl pomazyc i oto jest w trolandii wielki urka burka krol podworka hehe znawca kazdego tematu... hejter czyli nikt!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Wracajac do tematu, to coraz bardziej "ambitne" artykuly produkuje MN

W dalszej kolejnosci polecam temty w stylu:
-czy Norwegowie czesciej dlubia w nosie, czy w uchu,
-czy zdarza im sie zakladac majtki na lewa strone z pospiechu,

itp. rewelacje - byle gawiedz miala pozywke jarmarczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Ewa Kasprzyk
(ebkas)
Nowicjusz
A ja zauważyłam różnicę w czystości Betoniarki norweskie są czyste i zadbane. Nie widziałam uwalonej maszyny W Polsce bardzo rzadko można dostrzec czystą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
moje naezedzia sa zawsze czyste ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
U moich poprzednich gospodarzy było bardzo czysto, Ann zawsze powtarzała, że nauczyła rodzinę utrzymywać porządek. W domu sprzatali sami. W mieszkaniu zaś właścicielki domu który obecnie wynajmuję byłam raz przy podpisaniu umowy...i nie chcę być nigdy więcej! U Norwegów pewnie jak i u Polaków ...u jednych czysto, u innych brudno.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
ebkas napisał:
A ja zauważyłam różnicę w czystości Betoniarki norweskie są czyste i zadbane. Nie widziałam uwalonej maszyny W Polsce bardzo rzadko można dostrzec czystą

Betoniarke? o q.wa gdzie ty robisz?
A swoja droga to nie ze sa zadbane tylko że nowe
Jak sie pojawia brud to znaczy ze stara i sie jedzie do sklepu i kupuje sie nowa
A w PL jest jak jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Piotr Piotr
(piotrfast26)
Wiking
zgadzam się-- tu są nowe a w pl jeszcze w taczkach stropy zaalewają;p;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Krzysztof ....
(Duszek)
Wiking
Widać że jeden to piotrfast26 meliniarz w Norwegii A drugi to po obrazku jakiś gej pieknis .Boże mniej nas w opiece od takich inteligentów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
PSE PANA...a Zyglowi capią skarpety...A ja mam jedna wadę,że mi z dupy śmierdzi...Mańka,śmierdzi ci pyzda,dawaj tu wyliżem...POLACY KOCHAM WAS
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
4altee napisał:
PSE PANA...a Zyglowi capią skarpety...A ja mam jedna wadę,że mi z dupy śmierdzi...Mańka,śmierdzi ci pyzda,dawaj tu wyliżem...POLACY KOCHAM WAS

najebałes ponad 400 postów na forum "mojanorwegia", a nigdy nawet nie widziałes live norweskiego pierdolnika > mógłbys trzymac kopare krócej (?)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok