Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

NIE dla nowej "kategorii płacowej" - "Pensji dla Polaków" - Norwegia

Czytali temat:
(977 niezalogowanych)
2 Posty
Janusz Stenzel
(DOMINIK77)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu NIE dla nowej "kategorii płacowej" - "Pensji dla Polaków"
CIEKAWE CO TEN ARTYKOL ZMIENI? PEWNIE NIC I DALEJ AGENCJE BEDA DYMAC LUDZI. CIEKAWE CZY INSPEKCJA SIE TYM ZAINTERESUJE BARDZO W TO WATPIE!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
jak dymac?

ludziesami wiedza co podpisuja nie maja umowy na 100 a dostaja 80
tylk maja a 110 i dostaja 110.
jak se posccielesz tak sie wyspisz
niezal mi nikogo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Janusz Stenzel
(DOMINIK77)
Wiking
NAJPIERW PRZECZYTAJ DOKLADNIE ARTYKOL A POTEM POGADAJ.PRZEPISY JEDNO A ONI DRUGIE PODPISUJA SE UMOWY JAKIES ZBIOROWE TO PARANOJA. JAK BY TAK SIE WSZYSTKIE FIRMY (PRAACOWNICY) ZGADALI TO BY TEGO NIE BYLO.A TAK KAZDY O SWOJA DUPE DBA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Wiking
Kazdy ma świadomość co podpisuje ale nie kazdy ma wybór. Norwedzy doskonale wiedzą ile mozna zarobic w Polsce. Dla tego robią co chcą we własnym kraju z wynajętymi pracownikami z Polski. Zawsze tak jest ten kto jest bogatszy i ma władze będzie ządził.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
mola68 dokladnie tak jak piszesz
ale nie ma w sumie nic w tm zlego ze ktos che zarobic wiecej , a ze na polakach to trudno patrzac na to ze strony norka
ale dla takichz PL to jest raj dostac 150kr
ja juz se pzewstalem dziwic ty, co prcuja za 60 kr- widocznie te pieniadze sa im potrzebne i to brdzo to niesa obozy pacy to sa swiadomi ludzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Mnie zastanawia dlaczego tak sie uwzieli na polskich pracownikow?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Janusz Stenzel
(DOMINIK77)
Wiking
KAROL.KY MASZ RACJE CIEKAWE CZEMU SIE TAK UWZIELI NA POLAKOW. JESTEM CIEKAW CZY DO INNYCH TEZ TAK PODCHODZA.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Mnie sie wydaje, ze tez.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
mola68 napisał:
Kazdy ma świadomość co podpisuje ale nie kazdy ma wybór. Norwedzy doskonale wiedzą ile mozna zarobic w Polsce. Dla tego robią co chcą we własnym kraju z wynajętymi pracownikami z Polski. Zawsze tak jest ten kto jest bogatszy i ma władze będzie ządził.
A co chcialas zeby polacy RZadzili Norwegami,niedoczekanie twoje i popraw ortografie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
macieksz napisał:
mola68 dokladnie tak jak piszesz
ale nie ma w sumie nic w tm zlego ze ktos che zarobic wiecej , a ze na polakach to trudno patrzac na to ze strony norka
ale dla takichz PL to jest raj dostac 150kr
ja juz se pzewstalem dziwic ty, co prcuja za 60 kr- widocznie te pieniadze sa im potrzebne i to brdzo to niesa obozy pacy to sa swiadomi ludzie

Chyba sam jebiesz za 60kr,widac to po twojej pisowni,ani kupy ani dupy sie nie trzyma
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok