Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Kostrzejowski Leszek Mojżuk Icek Ibrahim (1730 niezalogowanych)
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...ze

co prosze?

- swiadomosc
- odpowiedzialnosc

po prostu - bat na dupie !!!

p/s:
jakie ty lindemans,smieszne jestes...

smieszne nie jest, tylko żałosne!

ale tak własnie zachowuje sie ktos, kto sprzedał sie za pare srebrników i teraz wszystko co polskie jest.... be, a wszystko co norweskie cacy

Idealnie pasuje do definicji > polonorek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...fakt!

chcialem

byc mily,ale juz

zaluje!cos mnie sie

widzi,ze lindemans legitymuje

sie no. paszportem.poziom skretynienia

tego linde-czegos,jest rowny ilosci stron,w danym dokumencie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Taki Ktos napisał:
brzydal napisał:
...ze

co prosze?

- swiadomosc
- odpowiedzialnosc

po prostu - bat na dupie !!!

p/s:
jakie ty lindemans,smieszne jestes...

smieszne nie jest, tylko żałosne!

ale tak własnie zachowuje sie ktos, kto sprzedał sie za pare srebrników i teraz wszystko co polskie jest.... be, a wszystko co norweskie cacy

Idealnie pasuje do definicji > polonorek

Blaznisz sie pod publike Nigdzie i nigdy nie napisalam, ze wszystko co polskie zle, a co norweskie, to dobre. W tym konkretnym temacie nadal podtzrymuje, ze pijani, polscy kierowcy sa plaga. Nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, jakie zryte pomysly i definicje rodza sie w glowie takiej mendy jak ty.
Gowno mnie to obchodzi (@brzydal), czy swiadomosc i odpowiedzialnosc kierowcow norweskich, to wynik wylacznie bata, czy innych czynnikow. Mnie obchodzi tyle, zeby pijane mendy nie zabijaly.

Sprzedaja, to sie marianku te dupy przy lasach co je wylapujesz (jak sie proba na forum nie powiedzie) - swiateczny mezu i tatusiu. To jest zalosne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:

Blaznisz sie pod publike Nigdzie i nigdy nie napisalam, ze wszystko co polskie zle, a co norweskie, to dobre. W tym konkretnym temacie nadal podtzrymuje, ze pijani, polscy kierowcy sa plaga. Nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, jakie zryte pomysly i definicje rodza sie w glowie takiej mendy jak ty.
Gowno mnie to obchodzi (@brzydal), czy swiadomosc i odpowiedzialnosc kierowcow norweskich, to wynik wylacznie bata, czy innych czynnikow. Mnie obchodzi tyle, zeby pijane mendy nie zabijaly.

Sprzedaja, to sie marianku te dupy przy lasach co je wylapujesz (jak sie proba na forum nie powiedzie) - swiateczny mezu i tatusiu. To jest zalosne.[/quote]

heh

nie podam reki zadnemu z braci, co bedąc młodym za dupe płaci : )

ogarniasz mała ?

ps: Nie czyatsz dokładnie > widuje rodzinke i czesciej i uprawiam sex z zoną czesciej niz ty z tym swoim burkiem/burakiem

I u was juz monotonia, a u mnie co chwile noc poslubna....

PS II: myslisz, ze mam szanse na standing ovation ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...eureka!

lindemans

to przeciez kolejne

wcielenie jasty-pederasty

on tez nienawidzi wszystkiego co polskie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
brzydal napisał:
...eureka!

lindemans

to przeciez kolejne

wcielenie jasty-pederasty

on tez nienawidzi wszystkiego co polskie...

Idac twoim tokiem rozumowania, wszyscy Polacy, ktorzy siadaja za kierownice sa pijani

Zrozumiales swoja tepa riposte, tlumoku ?

@ marianek,
To co ty wypisujesz na swoj temat i swojej rodziny,te wszystkie barwne historie, to gowno forumowiczow obchodzi Kazdy wie, ze im bardziej barwne, tym mniej prawdziwe. Normalny czlowiek, spelniony zawodowo i w zyciu osobistym, nigdy nie ma potrzeby takich barwnych opisow.
Gowno mnie obchodzi, czy w ogole masz rodzine - jesli masz, to glebokie kondolencje owej No ale coz, przeciez cie nie utopia, ani nie otruja dopki zapierdalasz w Norwegii na ich nowobogactwo.
Tak biedaku zapierdalasz od lat, bez perspektyw na wieksze zmiany, wiec coz ci pozostalo ? Znienawidzic ten podly kraj, co musisz w nim tyrac, zeby cie zonka z domu nie wypieprzyla i nie wziela sobie innego sponsora.

Teraz koncze w twoim ulubionym tonie, bo na ciebie szoferzyno z glowa pelna marzen, to i tak za duzo.

Pierdol sie, marjanku kochany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...

- tlumoku
- pierdol sie

dziela wybrane

oswieconego czegos...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(macieksz)
Wiking
linde cos tam to co napisales o marianku jest piekne i prawdziwe- moim zdaniam |:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
wlodek m.
(alf07)
Wiking
to rasizm...........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:

@ marianek,
To co ty wypisujesz na swoj temat i swojej rodziny,te wszystkie barwne historie, to gowno forumowiczow obchodzi Kazdy wie, ze im bardziej barwne, tym mniej prawdziwe. Normalny czlowiek, spelniony zawodowo i w zyciu osobistym, nigdy nie ma potrzeby takich barwnych opisow.
Gowno mnie obchodzi, czy w ogole masz rodzine - jesli masz, to glebokie kondolencje owej No ale coz, przeciez cie nie utopia, ani nie otruja dopki zapierdalasz w Norwegii na ich nowobogactwo.
Tak biedaku zapierdalasz od lat, bez perspektyw na wieksze zmiany, wiec coz ci pozostalo ? Znienawidzic ten podly kraj, co musisz w nim tyrac, zeby cie zonka z domu nie wypieprzyla i nie wziela sobie innego sponsora.

Teraz koncze w twoim ulubionym tonie, bo na ciebie szoferzyno z glowa pelna marzen, to i tak za duzo.

Pierdol sie, marjanku kochany [/quote]

Na szczescie wielu forumowiczów zna mnie osobiscie i wie jak jest!
A to,ze ciebie to meczy, ze mozna byc szczesliwym polakiem, nie mieszkając tu na stałe ,to mam wyjebane!
Nie musiałem dawac dupy, ani sprzedawac sie za pare nok, tak jak ty, zeby byc kims i miec "cos"!
A ze pisze czasem na forum o faktach(prawdziwych faktach), to tylko po to, zeby otworzyc pewne oczy, które są "szeroko zamkniete", a nie po to, zebys ty miała pozywienie......
A,ze cie boli ? cóz moge rzec (?) sram na ciebie i tobie podobnym!
Jestem szczesliwym posiadaczem wspaniałej kobiety od ponad 20lat,oraz cudownej 16-to letniej księzniczki, wiec raczej gratule słac powinnas, zamiast kondolencji : )))
Co do "nowobogatctwa", to musze cie kolejny x rozczarowac, poniewaz nigdy nie byłem gołodupcem i zawsze miałem te pare groszy (nawet w PL) na... kieliszek chleba : )
Wiec odbij norweska miotło, bos krótka, za krótka!

ps: "ten szoferzyna marny" przytula rocznie tyle ile ty w dwa lata(lub trzy)!
W związku z tym, nie stawiaj wszystkich kierowców w jednym rzedzie.....
Wiem jaki jest stereotyp zawodowego kierowcy, ale jestem na najlepszej drodze, zeby to zmienic : )
Tyle,ze ty pewnie tego nie doczekasz, bo jakis pijany norek jebnie cie swoim varebilem i zegnaj gienia!
Wiesz co bedzie w tym najlepsze ? >> ze nie bedziesz miała szansy powiedziec "a nie mówiłam ?"
Kumasz ocb miotło >>> hæ ???

ps: sama sie pierdol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok