Lindemans napisał:
@ marianek,
To co ty wypisujesz na swoj temat i swojej rodziny,te wszystkie barwne historie, to gowno forumowiczow obchodzi

Kazdy wie, ze im bardziej barwne, tym mniej prawdziwe. Normalny czlowiek, spelniony zawodowo i w zyciu osobistym, nigdy nie ma potrzeby takich barwnych opisow.
Gowno mnie obchodzi, czy w ogole masz rodzine - jesli masz, to glebokie kondolencje owej

No ale coz, przeciez cie nie utopia, ani nie otruja dopki zapierdalasz w Norwegii na ich nowobogactwo.
Tak biedaku zapierdalasz od lat, bez perspektyw na wieksze zmiany, wiec coz ci pozostalo ? Znienawidzic ten podly kraj, co musisz w nim tyrac, zeby cie zonka z domu nie wypieprzyla i nie wziela sobie innego sponsora.
Teraz koncze w twoim ulubionym tonie, bo na ciebie szoferzyno z glowa pelna marzen, to i tak za duzo.
Pierdol sie, marjanku kochany

[/quote]
Na szczescie wielu forumowiczów zna mnie osobiscie i wie jak jest!
A to,ze ciebie to meczy, ze mozna byc szczesliwym polakiem, nie mieszkając tu na stałe ,to mam wyjebane!
Nie musiałem dawac dupy, ani sprzedawac sie za pare nok, tak jak ty, zeby byc kims i miec "cos"!
A ze pisze czasem na forum o faktach(prawdziwych faktach), to tylko po to, zeby otworzyc pewne oczy, które są "szeroko zamkniete", a nie po to, zebys ty miała pozywienie......
A,ze cie boli ? cóz moge rzec (?) sram na ciebie i tobie podobnym!
Jestem szczesliwym posiadaczem wspaniałej kobiety od ponad 20lat,oraz cudownej 16-to letniej księzniczki, wiec raczej gratule słac powinnas, zamiast kondolencji : )))
Co do "nowobogatctwa", to musze cie kolejny x rozczarowac, poniewaz nigdy nie byłem gołodupcem i zawsze miałem te pare groszy (nawet w PL) na... kieliszek chleba : )
Wiec odbij norweska miotło, bos krótka, za krótka!
ps: "ten szoferzyna marny" przytula rocznie tyle ile ty w dwa lata(lub trzy)!
W związku z tym, nie stawiaj wszystkich kierowców w jednym rzedzie.....
Wiem jaki jest stereotyp zawodowego kierowcy, ale jestem na najlepszej drodze, zeby to zmienic : )
Tyle,ze ty pewnie tego nie doczekasz, bo jakis pijany norek jebnie cie swoim varebilem i zegnaj gienia!
Wiesz co bedzie w tym najlepsze ? >> ze nie bedziesz miała szansy powiedziec "a nie mówiłam ?"
Kumasz ocb miotło >>> hæ ???
ps: sama sie pierdol