sih87 napisał: W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Paula Marciniak w Fredrikstad!
hmm, a kto to?
no wlasnie ja tez sie zastanawiam hmmmmmm.... to taki sam wynalazek jak negrale pierogi jacykowy i jakies inne co to wygladaja jak pedaly, ubieraja sie jak pedaly, mowia jak pedaly i zachowuja sie jak pedaly ale castingi poprzechodzili w TVN i teraz sa gwiazdami ekranu i wzorem dla widzow w przedziale wiekowym 14-16 lat buehehehhehehehe
Nie ma co na laske jechac, w takim przypadku przymioty umyslowe jezeli wystepuja sa sprawa drugprzedna. Figura w moim typie a cyc zawodowy, Takich na MN nie uswiadczycie panowie
Wacek1 napisał: Nie ma co na laske jechac, w takim przypadku przymioty umyslowe jezeli wystepuja sa sprawa drugprzedna. Figura w moim typie a cyc zawodowy, Takich na MN nie uswiadczycie panowie
to nie podlega dyskusji.... pytanie jest natomiast inne... kto to jest??? jaka to miala te jedna piosenke albo w jakim bigbrotherze byla ze tak glosno o niej teraz nagle??? jakos ja o niej nie slyszalem.... yhm....
Yatsek napisał: Wacek1 napisał: Nie ma co na laske jechac, w takim przypadku przymioty umyslowe jezeli wystepuja sa sprawa drugprzedna. Figura w moim typie a cyc zawodowy, Takich na MN nie uswiadczycie panowie
to nie podlega dyskusji.... pytanie jest natomiast inne... kto to jest??? jaka to miala te jedna piosenke albo w jakim bigbrotherze byla ze tak glosno o niej teraz nagle??? jakos ja o niej nie slyszalem.... yhm....
Ja tez nie slyszalem, ale co tam. Cyc masa zblizony do niejakiej Igi Wyrwal. Tez pustak, ale z jakim cialem
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.