Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Vanessa Vanessa (1888 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
marianek napisał:
Hilton napisał:
jasta102 napisał:
to ci poltuneria
ciekawe co sobie dziecko pomyśli idąc ulicą
kiedy zobaczy takiego pana co wisi na krzyżu
prawie goły
przybity gwoździami
w koronie z cierni
a mamusia mu powie, że on umiera za grzechy dziecka

To zalezy od rodzicow. Moje dzieci juz od dawna wiedza, ze to mistyfikacja.

"M" a nie mówisz czasem > " o Boze, jak Bóg da zdrowie,na Boga,jak Bóg da,na miłosc Boską",etc....?

Pytam powaznie!

Znam kilku ateistów, ale bardzo czesto uzywaja ww słów.....

Nie.
Często dla jaj mówię "słit dżizas" lub OMD - Oh my dog, zamiast Oh my god.

A jak mam beke całkowita to dodaje " insha allah"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
Przepraszam , ze nie mam jednakowego myślenia w kwestii homo przynajmniej możecie sobie pojęczeć ... zaatakowac kosciół - wtedy macie większy poklask bo wsród "intelygencji " atakowanie koscioła jest w modzie, szczególnie cechuje to lewa stronę - dzeki której Polska wygląda jak wygląda

Ale co my zacofani ludzie ze wsi możemy o tym wiedzieć ? Wy wykształceni pewnei jak zawsze macie racje , od 67 lat w Polsce macie racje - dziękujemy wam za ten cały dobrobyt
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Lamikoboy napisał:
Przepraszam , ze nie mam jednakowego myślenia w kwestii homo przynajmniej możecie sobie pojęczeć ... zaatakowac kosciół - wtedy macie większy poklask bo wsród "intelygencji " atakowanie koscioła jest w modzie, szczególnie cechuje to lewa stronę - dzeki której Polska wygląda jak wygląda

Ale co my zacofani ludzie ze wsi możemy o tym wiedzieć ? Wy wykształceni pewnei jak zawsze macie racje , od 67 lat w Polsce macie racje - dziękujemy wam za ten cały dobrobyt

Lamik > ja jestem katolikiem, ale ostatnio nie koge patrzec na to co dzieje sie z polskim kosciołem....

nie atakuje koscioła, tylko patrze nań trzezwym okiem.......

ps: Hilton > ja mam beke kiedy norki mówią " o my fucking jesus...."
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok