Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1375 niezalogowanych)
50 Postów

(marmer)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:
Avanti napisał:
brzydal napisał:
...nie

no,nie wierze!

to chyba prowokacja ?!

kolejny mistrz (przepraszam miszcz!) ortografii...

Brzydal wesz co jest najlepsze,powiem Ci to ,że ty myślisz ,że to jest śmieszne ale nie martw się to normalne u ludzi ,którzy ne wiedzą lub nie umieją nic więcej napisać a druga sprawa to to ,że powinieneś dawno z tego wyrosnąć
tak czy siak zastanów się ile można się śmiać to znaczy ty się śmiejesz

Mnie na przyklad ten rodzaj humoru bardzo bawi , wiec moze sie kurwa za mnie nie wypowiadaj.
Mialas rowniez napisac co jest najlepsze a wybelkotalas cos o wyrastaniu.
Wiec ja cie powiem co jest najlepsze- moze ci to pomoze- dobre pierdolenie.

A co Ty możesz o tym wiedzieć siedząc od pietnastu lat na forum osobiczko z torba na wierzchu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
Avanti napisał:
brzydal napisał:
...nie

no,nie wierze!

to chyba prowokacja ?!

Brzydal wesz co jest najlepsze,powiem Ci to ,że ty myślisz ,że to jest śmieszne ale nie martw się to normalne u ludzi ,którzy ne wiedzą lub nie umieją nic więcej napisać a druga sprawa to to ,że powinieneś dawno z tego wyrosnąć

Mnie na przyklad ten rodzaj humoru bardzo bawi , wiec moze sie kurwa za mnie nie wypowiadaj.

A kim ty laleczko jesteś,że się wtrącasz jak rozmawiam z brzydalem nikt o tobie tu nie mówił ,no chyba że jesteś zazdrosna .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Ewelina Sienek-Marcula
(ewelinamarcula)
Wiking
Mówicie o błędach ortograficznych,skoro tak to porozmawiajmy także o inteligencji.
Bluźnierstwa stosują ludzie,których łatwo wyprowadzić z równowagi, którzy mają zbyt wąski zakres słów,aby wyrazić swoje zdanie,więc w tym też celu uzupełniają swoje "braki" niecenzuralnymi słowami,które w zależności od kontekstu zdania, mogą odpowiadać wielu terminom. Jeżeli już ktoś uważa się za na tyle mądrą osobę, aby podważać czyjeś kompetencję w temacie ortografii, to błagam, piszcie swoje opinie w odpowiedni sposób.
Bo jeśli czytam czyjeś negatywne zdanie,które mają za zadanie negować czyjąś ortografię, a komentarz ten jest napisany w tak prosty i prymitywny sposób... to naprawdę nie jest to dowodem wyższości autora komentarza- a dowodem jego prostactwa a wręcz niższości. Błędy ortograficzne można poprawić, ale niższość intelektualną jest trudniej zwalczyć. Szkoda,że za granicą reprezentują nas najczęściej właśnie takie struktury społeczne...
Drogi panie "b..." jeżeli chcesz wyśmiewać czyjąś ortografię a więc czyjąś tępotę... najpierw sam udowodnij swoją inteligencję.Bo tym komentarzem udowodniłeś coś innego... swoja lukę w IQ.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
marmer napisał:
Avanti napisał:
brzydal napisał:
...nie

no,nie wierze!

to chyba prowokacja ?!

A co Ty możesz o tym wiedzieć siedząc od pietnastu lat na forum osobiczko z torba na wierzchu

Wiecej od wasatego zgreda kreujacego sie na poete. Jestes slaby jak twoje rymy,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
Avanti napisał:
brzydal napisał:
...nie

no,nie wierze!

to chyba prowokacja ?!

A kim ty laleczko jesteś,że się wtrącasz jak rozmawiam z brzydalem nikt o tobie tu nie mówił ,no chyba że jesteś zazdrosna .

Moge ci pokazac laleczke tepa strzalo, lecz nie wiem czy bedzisz umiala ja obrobic. Napisz najpierw czy polykasz, to moze bede zainteresowany prowadzenie pseudo dyskursu ze sprzataczka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
ewelinamarcula napisał:
Mówicie o błędach ortograficznych,skoro tak to porozmawiajmy także o inteligencji.
Bluźnierstwa stosują ludzie,których łatwo wyprowadzić z równowagi, którzy mają zbyt wąski zakres słów,aby wyrazić swoje zdanie,więc w tym też celu uzupełniają swoje "braki" niecenzuralnymi słowami,które w zależności od kontekstu zdania, mogą odpowiadać wielu terminom. Jeżeli już ktoś uważa się za na tyle mądrą osobę, aby podważać czyjeś kompetencję w temacie ortografii, to błagam, piszcie swoje opinie w odpowiedni sposób.
Bo jeśli czytam czyjeś negatywne zdanie,które mają za zadanie negować czyjąś ortografię, a komentarz ten jest napisany w tak prosty i prymitywny sposób... to naprawdę nie jest to dowodem wyższości autora komentarza- a dowodem jego prostactwa a wręcz niższości. Błędy ortograficzne można poprawić, ale niższość intelektualną jest trudniej zwalczyć. Szkoda,że za granicą reprezentują nas najczęściej właśnie takie struktury społeczne...
Drogi panie "b..." jeżeli chcesz wyśmiewać czyjąś ortografię a więc czyjąś tępotę... najpierw sam udowodnij swoją inteligencję.Bo tym komentarzem udowodniłeś coś innego... swoja lukę w IQ.

Trzecia do tanga mozesz wyjasnic skad w tej smiesznej mieszaninie dydaktyzmu z werbalizmem utworzylas taki kwiatek jak" nizszosc intelektualna" ? Poslugiwanie sie analogia, poprpwadzilo cie na manowce slowotworstwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Mnie natomiast intryguje ta "luka w IQ" - czym to sie objawia i jaka jest tego definicja?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
ewelinamarcula napisał:

Trzecia do tanga mozesz wyjasnic skad w tej smiesznej mieszaninie dydaktyzmu z werbalizmem utworzylas taki kwiatek jak" nizszosc intelektualna" ? Poslugiwanie sie analogia, poprpwadzilo cie na manowce slowotworstwa.

Edit: do dobrego trojkata brakuje jeszcze pleonazmu. Å wiec mamy " czyjes negatywne zdanie, ktore ma za zadanie negowac". Aaa i jeszcze dowiadujemy sie, ze ortografia implikuje tepote.

Beka z ciebie " miszczyni"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...moze

o ta luke chodzi

chociaz

ona w iq byla

chyba calkiem,calkiem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
kamil75 napisał:
ewelinka mylisz pojecie inteligencji

Napisz moze Kamilu z jakim innym pojeciem je myli, jestem ciekaw toku twojego rozumowania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok