Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Tragedia Polaków na fiordzie Etne - Norwegia

Czytali temat:
(969 niezalogowanych)
1 Post

(tomo123)
Wiking
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Tragedia Polaków na fiordzie Etne
A wiecie czemu sie tak stalo bo nie uzywali mozgow do myslenia niestety przykre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
I nie zdziwił bym się wcale , gdyby byli tylko...!!! po paru drinkach , jak to Turyści .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
a po co uświadamiać aliens o życiu i pracy w no jak oni sami się wykańczają czy wcześniej ,czy później cóż w raju byli i raj zobaczyli
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Czytam Wasze komentarze i dziwię się bardzo...nie potraficie uszanować niczego!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lena1 napisał:
Czytam Wasze komentarze i dziwię się bardzo...nie potraficie uszanować niczego!A Ja tak czytam te Twoje wypowiedzi i nie bardzo pojmuję toku rozumowania .
---
Breivikowi nie życzysz Kary Śmierci , bo to Niehumanitarne ...! .
---
Innym Przygłupom współczujesz ... bo .....
---
Do cholery jasnej ...!
---
... JAK MOŻNA SZANOWAĆ GŁUPOTĘ INNYCH ...!!!

---
Czyżbyś się w ten sposób Sama Usprawiedliwiała Przed Sobą , za Własne nierozsądności które dokonujesz ...!? .
---
Ja jeżeli komuś życzę Kary Śmierci za ...GWAŁTY ...MORDERSTWA ... !!!
To robię to Świadomie i z Pełną Odpowiedzialnością za Własne Czyny , jest to dla Mnie swoista Przestroga , żebym omijał to gówno z daleka , bo i Mnie czeka również taka kara .
---
Jeżeli wyśmiewam się z głupoty innych , to Mam świadomość tego , by samemu tego nie robić , ponieważ Inni za Moje Głupoty też Mnie ni pogłaskają .
---
Wchodzę do łodzi , to zawsze mam KAPOK ... byłem już w wodzie parę razy z Kapokiem i raz bez ... na kursie Wodniackim ...
---
...I GŁUPOCIE ZAWSZE MÓWIĘ NIE ...!!!
---
Nawet tej Własnej , którą czasami również się popełniam ...
ECH ... sobotni zimny deszcz ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
gabriel napisał:

---
Do cholery jasnej ...!
---

Mnie proszę do tej dyskusji nie wciągać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Tak się składa, że się znamy. Poznałam Cię w kościele...i proszę nie udawaj, że to nie Ty. Piszę o tym dlatego właśnie, że to miejsce w którym spotykają się, a przynajmniej powinni, ludzie o określonym kręgosłupie moralnym.
Czyli nie mylę się...... co innego się manifestuje, a co innego robi i mówi.
Ale mniejsza z tym... gdzie zwykły odruch współczucia, żalu nad tymi którzy cierpią po stracie najbliższych.
Wyśmiewasz moje wątpliwości i dylematy, śmiej się i lekceważ. Właśnie dlatego że je mam czuję się człowiekiem! Jeżeli w Twojej i innych myślących tak jak Ty opinii jestem głupia, trudno. Nie mam patentu na wszystkowiedzenie i nieomylność.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...archaniol

hipokryta ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
Poznałam Cię w kościele... Piszę o tym dlatego właśnie, że to miejsce w którym spotykają się, a przynajmniej powinni, ludzie o określonym kręgosłupie .
tak tak
ten kręgosłup musi być odpowiednio wyprofilowany
ma być wyprostowany jak strzała przy klęczeniu na posadzce
ma być jak łuk przy całowaniu dobrodzieja w dłoń
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lena1 napisał:
Tak się składa, że się znamy. Poznałam Cię w kościele...i proszę nie udawaj, że to nie Ty. Piszę o tym dlatego właśnie, że to miejsce w którym spotykają się, a przynajmniej powinni, ludzie o określonym kręgosłupie moralnym.
Czyli nie mylę się...... co innego się manifestuje, a co innego robi i mówi.
Ale mniejsza z tym... gdzie zwykły odruch współczucia, żalu nad tymi którzy cierpią po stracie najbliższych.
Wyśmiewasz moje wątpliwości i dylematy, śmiej się i lekceważ. Właśnie dlatego że je mam czuję się człowiekiem! Jeżeli w Twojej i innych myślących tak jak Ty opinii jestem głupia, trudno. Nie mam patentu na wszystkowiedzenie i nieomylność.

ludzie tu wchodzą dla jaj lub po prostu wchodzą, jesteś kolejną osobą,która wywleka osobiste domysły może i fakty powiedz mi lena1 kogo interesuje ,że ty znasz gabryjela i w jakim celu o tym piszesz ......
próbujesz zdobyć sympatię tym zachowaniem jak twoja poprzedniczka.... rozumie ,że teraz jesteś
wielka bo znasz gabryjela sory ale nie dobrze mi od takich ludzi

zastanawiam się co wy na tym forum chcecie osiągnąć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok