Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Lebara: Abonamenty Fastpris Pluss dostępne dla wszystkich - Norwegia

Czytali temat:
(239 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lebara: Abonamenty Fastpris Pluss dostępne dla wszystkich
Dość długo byłam użytkownikiem tej sieci...aż pewnego dnia, ok rok temu, wróciłam z Polski na koncie miałam ok 260 koron. Wykonałam jeden telefon do domu...jakie było moje zdziwienie gdy rano na koncie zostało mi kilkanaście ore. Myślałam, że coś zmalowałam, nie rozłączyłam rozmowy ...może coś innego. Niestety parę dni póżniej z konta syna wyparowało też ok 150 koron, a to już nie mógł być przypadek...Nie zgłaszałam, nie wyjaśniałam, ale definitywnie rozstałam się z powyższą siecią telefonii komórkowej na ZAWSZE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
lena1 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Lebara: Abonamenty Fastpris Pluss dostępne dla wszystkich
Dość długo byłam użytkownikiem tej sieci...aż pewnego dnia, ok rok temu, wróciłam z Polski na koncie miałam ok 260 koron. Wykonałam jeden telefon do domu...jakie było moje zdziwienie gdy rano na koncie zostało mi kilkanaście ore. Myślałam, że coś zmalowałam, nie rozłączyłam rozmowy ...może coś innego. Niestety parę dni póżniej z konta syna wyparowało też ok 150 koron, a to już nie mógł być przypadek...Nie zgłaszałam, nie wyjaśniałam, ale definitywnie rozstałam się z powyższą siecią telefonii komórkowej na ZAWSZE!

tez mi kiedys wsiaknela kasa.... zadzwonilem. dostalem pelen zwrot i nie bylo problemu.... ja nie oddaje swoich pieniedzy nikomu yhm...

a lebara sie przydaje jako dodatkowy telefon... czasami dzwonie do PL a nie chce mi sie siedziec przed kompem i rozmawiac... wole siedziec przed domem palic fajke pic piwo i rozmawiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok