Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1509 niezalogowanych)
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
Nikomu nie przyszło do głowy, że każdy z nas jest inny... Każdy też pewnie ma inne powody aby tu zostać, każdy ma inną historią i nikt przez to nie powinien się czuć gorszy. Bardzo mnie boli fakt, żę w większości brakuje nam szacunku do innych. Lekceważymy wszystko. Przekonania, pochodzenie, stan posiadania.
Ja nie mam z tym kłopotu. Wierzę, że ważne jest to kim jestem a nie to co posiadam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Lukasz ...
(meru)
Wiking
Nie dziwcie się brzydkiemu. To sfrustrowany i zakompleksiony koleś, który spędza większą część swojego czasu w pracy i w domu. To odizolowany od społeczeństwa człowiek, który nie potrafi znaleźć sobie miejsca na świecie. Trochę mu lepiej jak da upust swoich frustracji na takich forach. Jemu trzeba współczuć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
PNF PNF
(PNF)
Wiking
Kamil75, a Ty do której z wymienionych przez siebie grup społecznych należysz? Tylko tak naprawdę, bo próby wielokrotnego przeczytania twoich wypowiedzi, przeczytania ze zrozumieniem, do najłatwiejszych nie należą. I ciężko jest mi uwierzyć, że studiowałeś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Jan Kowalski
(Fantomas)
Wiking
Przegladalem ten magazyn w internecie. Generalnie stek bzdur i pustych hasel. Pani Aleksandra strzyze polskie barany jak leci i jest szczesliwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok