Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Winietki przechodzą do historii - Norwegia

Czytali temat:
(226 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Winietki przechodzą do historii
no to jeden wydatek ubył Polackom w tym roku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
W tym temacie znajdują się komentarze do artykułu Winietki przechodzą do historii
no to jeden wydatek ubył Polackom w tym roku

Dlaczego ...?
---
Przecież za dostarczenie ich i tak się nie płaciło , wątpię by Toll obniżył koszta opłaty drogowej w przyszłym roku , bo w tym już dawno została opłata ściągnięta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

Dlaczego ...?
---
Przecież za dostarczenie ich i tak się nie płaciło , wątpię by Toll obniżył koszta opłaty drogowej w przyszłym roku , bo w tym już dawno została opłata ściągnięta ...

dlatego że
teraz przynajmniej 1/4 widząc, że nie ma wyraźnego zewnętrznego oznakowania dojdzie do wniosku, że po ch. płacić uwzględniając, że i tak adresy zamieszkania mają pomerdane ,a jest wiele ważniejszych wydatków niż głupie norweskie opłaty za samochód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:dlatego że
teraz przynajmniej 1/4 widząc, że nie ma wyraźnego zewnętrznego oznakowania dojdzie do wniosku, że po ch. płacić uwzględniając, że i tak adresy zamieszkania mają pomerdane ,a jest wiele ważniejszych wydatków niż głupie norweskie opłaty za samochód

I masz rację i zarazem nie całkiem ...
Polemizował bym z Tobą na ten temat , jednak jestem zmęczony ..."Strejkowymi"... przepychankami ...
---
Tylko ograniczony i nie znający Norge systemu , skusi się na taki czyn , który i tak ma krótkie nóżki ... tu jest duże sito i kary za nieterminowość rażące konto ....
Mi minął cały miesiąc jak "zapomniałem" wpłacić część kwoty do IF i przyszło Następne , z dopłatą 400Nok tylko tym razem z Lindorfa ...
---
A Toll to całkiem się nie patyczkuje ... procenty zaczyna naliczać odpowiednie już w pierwszym dniu po terminie , plus "odpowiednia pula" by pamiętać na zaś ... Też to przerabiałem w 2009roku , "jak zapomniałem" i wpłaciłem dopiero w Kwietniu Jak wróciłem z Kraju ... i nie było zmiłuj się i żadne dokumenty nie pomogły ...bo ktokolwiek mógł dokonać wpłaty terminowej w Moim Nieszczęsnym Imieniu ...
---
Niemniej pewne jak w banku , że jakaś tam grupa będzie starać się jak Koń pod górę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ruuuuda:D)
Wiking
hahahha sie kłócą o jakieś naklejki i tak trzeba bedzie zapłacić i tak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Even)
Wiking
Zawsze płacę, a naklejek mi nie przesyłają i mam to gdzieś. Phi!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok